HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
FAGUS, a.s. - modulární stavby
Specializujeme se na výrobu obytných kontejnerů, realizaci modulárních systému, modulárních staveb, kancelářských a správních budov, škol, školek, nemocnic, ubytoven, hotelů a provedení dle přání zákazníka. Základem jsou moduly různých rozměrů, které jsou modifikovány a kombinovány dle individuálních architektonických návrhů.
FAGUS, a.s. - modulární stavby
Truhlářství: - skříně - kuchyňské linky - kancelářský nábytek.

Dodávka, servis: - telekomunikační zařízení - kancelářská technika - kamerové, zabezpečovací, docházkové systémy - zálohovací zdroje UPS.

Pan Vlastislav Toula se primárně zabývá zemními pracemi, terénními úpravami, demoliční činností nebo také údržbou zahrad. Dále poskytujeme služby v oblasti nákladní autodopravy a zajistíme přistavení velkoobjemového kontejneru. Mimo jiné u nás můžete zakoupit písek, drť či kačírek. Sídlíme v obci Čerčany, okres Benešov. Práce, služby: - zemní ...

Obchodní zástupce České pojišťovny - sjednávání pojištění osob, vozidel a majetku. Prodej, servis - počítače, výpočetní technika.

Výroba, prodej: - plastové fólie, pytle, sáčky (HDPE, LDPE, LLDPE, MDPE).

Velkoobchod, e-shop - kadeřnické nůžky, hřebeny - kosmetika - vlasové doplňky - kulmy, žehličky na vlasy.

Prodej, servis: - notebooky, notebooky - výpočetní technika.

Činnost: - zemní práce traktorbagrem - demolice. Zámečnická výroba: - vrata, mříže, schody, oplocení - výroba lžic pro všechny velikosti bagrů.

Prodej, e-shop: - oleje, maziva, provozní kapaliny.

Výhradní distributor: - kosmetické, terapeutické přístroje společnosti LPG® SYSTEMS pro Českou a Slovenskou republiku.

Společnost SERVIS-CENTRUM CZ s.r.o. se zabývá servisem komunální techniky a komunálních vozidel. Zaměřujeme se na opravy návěsů, přívěsů a komunálních nástaveb pro sběr domovního odpadu. Provádíme veškerý servis i generální opravy komunálních nástaveb pro sběr a svoz odpadu a nově také zametací a čistící techniky. Nabízíme pronájem komunální ...

Zabýváme se prodejem, servisem a instalací vodáren, ponorných čerpadel, čerpadel na odvod splaškové vody, kalových čerpadel a provádíme opravy asynchronních motorů. Opravujeme veškeré značky jako Sigma, Grundfos, Wilo, Calpeda, Malyš a další. Prodáváme tlakové nádoby, tlakové spínače, závěsné systém do vrtů a studní. Dále kondenzátory a ložiska.

Prodej, e-shop: - krabičky na šperky - tašky, sáčky - šperkovnice - plata....a další.

Zakázková kovovýroba Výroba: - zakázková kovovýroba, - páleni laserem, - povrchové úpravy (tryskání, lakování), prášková lakovna - výpalky - ocelové konstrukce - svařence (svařováni oceli, nerez, AL).

Truhlářství, podlahářství

Kovovýroba: - převozní a skladové palety - brány, ploty - zábradlí - konstrukce

Výroba: - brusná zrna bílých, hnědých korundů a karbidů křemíku

E-shop: - motorové oleje - autopříslušenství

Velkoobchodní prodej papírnického zboží a obalového materiálu.

Prodej, e-shop - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - stoly, židle - skříně - ložnice - bytové doplňky

Prodej: - počítače - software - notebooky - tiskárny - digitální fotoaparáty

Projektová činnost - technologické projekty: plynové rozvody, regulační stanice plynu, kotelny, úpravny vody, výměníkové stanice, bytové rozvody. Revize plynových zařízení - revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení - revize tlakových zařízení. Konzultace a poradenská činnost - konzultace technologických projektů - konzultace ...

Výroba nábytku - kancelářský nábytek - nábytek pro hotely, penziony a ubytovny - atypický nábytek.

Zámečnictví, výroba - komponenty pro autojeřáby - ocelové konstrukce - závory.