HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
- smluvním prodejce strojů CLAAS, VADERSTAD, GRIMME, ANNABURGER, KRAMPE, TECNOMA a olejů a maziv SHELL - prodej a servis zemědělských strojů: - sklízecí mlátičky - samochodné řezačky - traktory - lisy - stroje na pícniny - teleskopické manipulátory - řídící systémy - Agrocom - Pronájem strojů - Služby ...

Velkoobchod - obalový materiál - velkoobjemové vaky - polypropylenové a papírové pytle - kartony a proložky z vlnité lepenky.

Společnost Gammapal s.r.o. se zaměřuje na prodej a výrobu palet různých typů. Nabízíme europalety, kvalitní Epal palety, kovové palety a také palety Dusedorf pro vysoké zatížení. V našem sortimentu najdete rovněž plastové Euro přepravky a kvalitní pelety pro vytápění. Sídlíme v městysi Všetaty, okres Mělník. Dodávka, prodej, výroba: - palety ...

Výroba, prodej: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Počítače, papírnictví, hračky, prodej, e-shop - kancelářská technika - papírenské výrobky, kancelářské a školní potřeby - hračky.

Prodej, oprava, servis: - stroje a zařízení pro masnou výrobu - potřeby pro zpracování masa - řeznické potřeby - ochucovadla - obalový materiál

E-shop: - nářadí - zahradnické potřeby - stavební chemie - kování - svářecí potřeby - pytle na odpad.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - nábyt na míru - kancelářský nábytek - ložnice

Výroba, prodej, e-shop: - oplocení - přístřešky pro auta - regály - součástky pro pletivové ploty

Provozujeme bazar kancelářského nábytku s možností pronájmu nábytku. Veškerý nábytek je v bezvadném stavu a některý také nepoužitý. Nábytek je v bezvadném stavu a některý kancelářský nábytek je nový. V našem bazaru naleznete například kolečkové židle, zasedací židle, šatní skříně, plechové skříně, regálové skříně, kancelářské pc stoly, jednací ...

Polygrafická výroba a tiskárna Martin Peroutka se již řadu let soustředí na profesionální služby v oblasti flexotisku, ofsetového tisku, digitálního tisku a výroby pevných papírových trubic. Náš široký sortiment je určen zejména pro potravinářský průmysl, nabízíme různé typy etiket i obalů. Najdete nás ve městě Buštěhrad, ulice ...

Dodávka. - nástroje na míru - brusné, rozbrušovací, řezné, vrtací a orovnávací nástroje - nástroje a stroje pro stavební průmysl - brusivo.

Kovovýroba Karel Veselý se zaměřuje na zakázkovou výrobu kontejnerů a náhradních dílů i příslušenství pro traktory a bagry. Provádíme také zámečnické práce. Naši společnost najdete v obci Bašť, okres Praha - východ. Kovovýroba, zakázková výroba: - kontejnery - náhradní díly na traktory - náhradní díly na bagry - příslušenství pro bagry ...

Oprava, servis: - výpočetní technika.

Stavební zámečnictví, výroba, montáž: - atypické ocelové konstrukce - zábradlí - schodiště - brány - mříže

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata, brány, ploty - bezpečnostní mříže - přístřešky - schody, konstrukce. Svářečské a montážní služby.

Společnost Nesprekol s.r.o. působí v oblasti kovovýroby, zejména v oboru výroby zdvihací techniky. Dále provádíme kovoobrábění a povrchovou úpravu kovů tryskáním. Realizujeme také stavební a zemní práce. Zaměřujeme se na výrobu jeřábových drah, mostových a portálových jeřábů včetně montáží, revizí a servisu. Do výrobního programu naší společnosti ...

Zámečnictví, zámečnické práce. Tváření plechů - ohraňování. Obrábění kovů, kovoobrábění. Kovovýroba, Výroba: - ocelové konstrukce - zásobníky - vozíky - vrata - schodiště, schody. Montované stavby, dřevostavby, domy. Pálení výpalků.

Papírnictví. Prodej, e-shop - papírenské zboží - papíry, obálky, pořadače, šanony - školní potřeby, aktovky, penály - kufříky - výtvarné a školní potřeby - psací potřeby, sešity - hračky.

Služby v oblasti BOZP a PO. Nožířství. Prodej - výpočetní technika - počítače - mobilní telefony - fotoaparáty.

Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

E-shop, internetový prodej - úklidové potřeby - odpadkové koše - pytle na odpad - utěrky, mopy, kyblíky - kuchyňské potřeby, nádobí - příbory - ručníky, osušky.

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek - dveře.