HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sběr, odvoz, separace, likvidace: -odpad průmyslový, komunální, tekutý. Sběr, likvidace: -odpad nebezpečný. Prodej: -nádoby na odpad-popelnice, kontejnery. Autodoprava: -od 500 kg do 20 t váhy -kontejnerová přeprava. Práce: -UNC* 060-terénní úpravy, zemní práce, vrtání děr, výkopy základů -rekultivace -stavební, zednické, ...

Dodávka a montáž - garažová a průmyslová vrata - vjezdové brány Zasklívání lodžií E-shop - stavební materiál Prodej a montáž - plastová a hliníková okna Dodávka, montáž - hliníkové pergoly

Papírnictví, prodej hraček a výpočetní techniky, reprografie.

Činnost: - prodej obalových materiálů

Kompletní realizace: - obloukové světlíky - opláštění budov sendvičovými panely - střešní světlíky pro průmyslové haly - hydroizolace. Výroba: - ocelové konstrukce.

Výroba: - ocelové konstrukce a díly.

Velkoobchod - průmyslové a bezpečnostní kamery - elektroinstalační materiál Projekce - elektro Elektromontážní a elektroinstalační práce Výroba - elektrické rozváděče nízkého střídavého napětí do 1000 V Prodej - hutní materiál - výpočetní technika

Výroba: - klávesnice k počítačům - spínače, řídící prvky a subsystémy

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -zámečnická výroba

Montáž, oprava, servis, revize: - hromosvody - pivní tanky - světelné i nesvětelné reklamy, reklamní štíty Služby: - účetnictví Solankové hospodářství.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce.

Výroba: - papírové ubrousky - alobaly - menu boxy. Velkoobchod: - nealkoholické nápoje.

Prodáváme bytový nábytek, obývací stěny, sedací soupravy, koupelnový nábytek, dětské postýlky, matrace, ohrádky.

WT-servis, CZC.CZ Prodej a servis: - počítače, notebooky - tiskárny - fotoaparáty - tonery. Služby: - laminace - skenování - výroba razítek a vizitek.

Mezi naše hlavní činnosti patří klempířské, zámečnické práce, kovovýroba, obrábění, stavební práce, revize, zkoušky, školení obsluh tlakových a plynových vyhrazených zařízení.

Výroba: -papírnického zboží: -papírové pytle. Destilace, rektifikace a míchání lihovin.

Prodej, pronájem a servis kopírovací a tiskové techniky - tisk etiket.

Dodavatel spojovacího materiálu - ocelový a nerezový spojovací materiál - mosazný spojovací materiál - brusivo.

Služby: -úklidové práce -komunální služby -údržba zeleně -PO a BOZP -výškové a montážní práce -čištění a likvidace nebezpečných odpadů -technická správa budov Prodej, pronájem, oprava, servis: -výpočetní technika

Realizace interiérů - dekorativní omítky - dodávka a montáž nerozového zábradlí - imitace podhledového betonu - cementové lité podlahy.

Servis výpočetní techniky. Webdisign. Marketing a internetová propagace. Vývoj aplikací. Grafické práce. Vedení účetnictví, daňové poradenství.

Práce: -zámečnické -svářečské -montáž konstrukčních celků -nátěrové práce Dodávka, prodej: -hutní materiály

E-shop - autodíly, autodoplňky - spojky, podvozky, motory, výfuky - oleje, maziva - filtry - moto příslušenství.