Profesionální manikúra, pedikúra a kadeřnictví se neobejde bez vybavení, mezi které lze zařadit kadeřnická křesla, manikúrní stolky, pedikúrní podnožky, dále pak nůžky na vlasy a nehty, pilníčky, anebo také přírodní vlasovou či nehtovou kosmetiku.

Naše společnost pracuje na trhu nehtové kosmetiky a nehtové modeláže, v oblasti beauty průmyslu od roku 2003.

E-shop: - ozdoby na nehty - laky na nehty - airbrush - akryly - glitry - obtisky - bižuterie - parfémy.

Výroba: - vlasová vlákna a prameny - vlasové vzorníky pro kadeřníky, vizážisty a prodejny.

Strnad-ESAPO Komplexní vybavení pedikérských a kosmetických salonů.

Internetový obchod www.salon-komplet.cz si klade za cíl nabídnout na jednom místě veškerý sortiment vybavení kadeřnických, kosmetických, masážních, pedikérských a nehtových salónů nebo studií, který je aktuálně dostupný na území ČR.

Prodej nehtového materiálu firmy EXPA - NAILS. Školící centrum Ivany Dvořákové.

Prodej, dodávka, distribuce, velkoobchod, maloobchod: -profesionální vlasová kosmetika -kadeřnický softwar -kadeřnické vybavení -nábytek -vysoušeče vlasů, strojky, kulmy, sterilizátory, sušáky, klimazony, hairmastery -profesionální kadeřnické nůžky -kartáče, hřebeny, vlásenky, sponky, melírovací čepice -prodej doplňků ...

Výroba zkušebního zařízení pro zkoušky mrazuvzdornosti stavebních hmot KD 20. Servis a dodávky prádelenské technologie Primus a Electrolux: - průmyslové pračky, sušiče prádla - mandly, žehlící lisy - žehličky s vyvíječem páry - vozíky na prádlo.

Prodej kvalitních lidských vlasů z Indie. Velkoobchod kadeřnických potřeb. Kurzy, školení. Relaxační dámské kadeřnictví Hair Visage

Velkoobchod - kadeřnické potřeby vlasová kosmetika, vysoušeče a strojky, nůžky, hřebeny, kartáče.

Rekvalifikace, kurzy, vzdělávání. Pro obory: kosmetika - kosmetické služby, manikúra - manikérka a nehtová designérka, pedikúra vč. nehtové modeláže. Kurzy Vizážistika a barvy, Základy líčení, Sebelíčení, Svatební líčení, Bodypainting, Barvy a barvová typologie. Kurz formování obočí, barvení řas a obočí. Kurzy Depilace teplým voskem, ...

Služby: - prodej paruk - kadeřnictví - kosmetika - modeláž nehtů - lepení řas - pedikúra

Prodej, e-shop - kosmetické potřeby pro kadeřníky - lidské vlasy clipy a pásky.

Prodej, e-shop: - profesionální produkty na gelové nehty

Výroba - speciální nábytek pro zdravotnictví - speciální nábytek pro kosmetické a pedikérské salony - speciální nábytek pro školy a odborná učiliště - zdravotnická technika - zdravotnické potřeby.

Prodejna paruk. Maloobchod: -paruky, příčesy, také na lékařský poukaz -kosmetika na ošetřování paruk, příčesů Výroba: -vlasové příčesy Modelování umělých nehtů.

Prodej strojků OSTER Professional na vlasy pro kadeřníky, chovatele, veterináře nebo pro psí salony. Služby: - kompletní servis stříhacích strojků - broušení nůžek a nožů ke všem strojkům - kurzy stříhání psů.

Prodloužení vlasů metodou Clip-in. Prodej vlasů. Eshop.

Prodej, e-shop - potřeby i materiál pro modeláž gelových a akrylových nehtů - zdobení nehtů, 3D nálepky, kamínky, FIMO či razítka - laky na nehty, UV gely modelovací, barevné UV gely, gely glitrové nebo metalické, akryl na nehty - brusky a frézky na nehty, které se používají k obroušení gelu či akrylu.

E-shop: - potřeby pro nehtovou modeláž

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -nehtová kosmetika -nástroje a pomůcky pro manikůru a pedikůru

Velkoobchod: - profesesionální vlasová kosmetika - vybavení kadeřnických salonů

Vlásenkářství, výroba, prodej vlasových a umělých paruk - paruky a tupé -umělé paruky cena -vlasové a umělé příčesy -froté turbany -šátky -úpravy a opravy paruk -výkup vlasů od délky 45cm. Vlasová kosmetika.