AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba, montáže: - plastových výrobků, plastové výrobky. Výroba: - výrobky pro automobilový a nábytkářský průmysl. Drobné montáže: - kovových konstrukcí, kovové konstrukce - nábytkového kování - protipožárních hlásičů, protipožární hlásiče.

Nákup a prodej: - řezivo - palivové dřevo.

Firma Chovancová Ilona je velkoobchod, kde provozuje gastrosklad a e-shop s gastro výrobky již od roku 1991. V sortimentu naleznete vybavení do kuchyně, užitkové sklo, veškeré gastro-vybavení a také bazénovou chemii. Firma, kromě prodeje poskytuje půjčovnu veškerého kuchyňského a gastro vybavení.

Společnost MISTAV-CL s.r.o. se sídlem v České Lípě se již od roku 1999 zabývá komplexní stavební činností. Dále nabízíme také prodej štěrku, písku a kameniva, včetně dopravy, nakládky, vykládky a manipulace. Současně nabízíme také realitní služby. V rámci naší činnosti se na nás můžete obrátit s požadavkem na inspekci trubek, odpadů, kanalizací ...

Švýcarská firma HUMBEL Zahnrader AG Kradolf. Výroba: - ozubená kola, hřídele, pastorky, věnce, ozubené hřebeny, šneky, šneková kola.

Společnost Gasvent s.r.o. nabízí zakrývací textilie Fortex a chovatelské potřeby.

Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář, se sídlem v Uherském Brodě, je dovozce a velkoobchodní prodejce balkánské ruly do ČR. Jde o přírodní kámen, možnosti jeho využití jsou široké. Na prodej je lámaný, štípaný přírodní kámen na dlažby, obklady i valouny a monolity. Z balkánské ruly také vyrábíme kamenné obklady, dlažby. Naše ceny jsou ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - barvy, laky, nátěry - tapety - bambusové rohože - samolepící dekorace na zeď - barvy na textil, plátna - umělecké štětce - tmely - slupovací barvy - barvy na ubrouskovou techniku, lepidla - nářadí pro malíře - barvy světa Dulux - lazury, laky Sídlo: Haškova 2182/40, 591 01 Žďár nad ...

Výroba a montáž výtahů byla ve Velkém Meziříčí zahájena již v roce 1957, trvá tedy více než půl století a za tu dobu se zařadila mezi tradiční obory činnosti v našem městě. Byla umístěna v bývalém Podhradském mlýně, který v té době sloužil jako strojírna

Kovoobrábění a lisování kovových dílů: - pro automobilový a hodinářský průmysl - vlastní výrobky. Nástrojárna, kovovýroba.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - ukončovací lišty (na obklady, dlažby, mramor, parkety, plovoucí podlahy) - profily. Německo: - Euro Profil System GmbH Blumenweg 1 D-90522 Obersbach (Bayern) - telefon 0049/911/965 333 0 - fax 0049/911/965 333 29 - e-mail info@eps-profil.com.

Společnost HEDVIGA GROUP, a.s. zajišťuje v rámci dodávky PTR technologického řešení veškeré služby na klíč

Česká společnost United Polymers, s.r.o. je členem Moravskoslezského automobilového klastru a věnuje se výrobě technických dílů z plastů, pryže a lehčených pěn. Cca 90% naší produkce směřuje do automobilového průmyslu. Jsme certifikováni dle IATF 16949 a ISO 1400. Náš výrobní program zahrnuje širokou škálu technologií - od vysekávání dílů a ...

Společnost MOSAIC spol. s r.o. je český výrobce masivních dřevěných podlah. Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu.

Výkup kovového odpadu - hliníku, mědi, železa, mosazi, nerezu a dalších barevných kovů. Dodávka hutního materiálu - železo, kokoly, koks, bentonit.

KST PROFILO s.r.o. se zaměřuje na návrh, výrobu a dovoz profilů z různých materiálů a s různými šířkami na míru.

Společnost LABARDIN SEAL s.r.o. se zaměřuje na svařování, CNC obrábění, ohýbání a výrobu prototypů z plastů a kompozitních materiálů.

Dodávka: - palivové dříví. Údržba zeleně, zahrady. Autodoprava.

Činnost: - energetický managementem - efektivní úspory energií v objektech.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - autolaky - příslušenství pro autolakovny, karosáře - tmely, plniče - stříkací pistole, autokosmetika. Míchání autolaků. - míchání fasádních a interiérových barev

Prodej paliv - palivové dřevo - uhlí - brikety, pelety.

Prodej: -palivové dříví -brikety dřevěné, uhelné.

Kovovýroba, zámečnictví, zámečnické práce, zakázková výroba, montáž: -garážová vrata, dveře, okna, ploty, rošty, branky, zábradlí, schody, mříže, stojany kovové konstrukce, skladové kontejnery. Prodej, servis: -technické plyny, propan butan -svářecí a autogenní technika.

Firma Dřevěné schody - František Jakub, jejíž truhlářská dílna sídlí v Dyjákovičkách u Znojma, se zabývá především výrobou dřevěných schodišť na míru a interiérových dřevěných dveří.

Dřevařská, pilařská výroba, prodej: - řezivo - pražce - střešní latě - vazby - palivové dřevo