AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Prodej ekopaliv - dřevěné brikety, pelety, podpalovače a vše ostatní pro moderní topení.

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.

Společnost Eurograv tech s.r.o.zajišťuje velkoformátový, ofrstový tisk, řezání a výrobky z plexiskla, laserový popis. Dále nabízíme reklamní plachty, bannery, grafický design.

Výroba, práce: -zakázková výroba zábradlí, atypická madla, točitá schodiště -samonosné schody, obklady betonové schody -nábytek: dýhovaný, masivní -vchodové a interiérové dveře: dýha + masiv. Nejpreferovanější naší výrobou jsou subdodávky pro kovářské provozy jako madla všech tvarů 2D, 3D, 4D, dle požadavků zákazníků. Při těchto pracech ...

Válcovna speciálních materiálů. Obchodní činnost a prodej hutního materiálu. Výroba, prodej, oprava, servis: -speciální pásová ocel válcovaná zastudena-ve vlastní výrobě. Poradenství v oblasti realizace a provozování všech typů steel center. Projektová činnost, projekce: -investiční výstavba. Provozovna: -Petřvald u Karviné.

CHEVAK Cheb, a.s. je regionální vodohospodářská společnost, která poskytuje služby veřejnosti v oblasti zásobování pitnou vodou, odvádění a čištění odpadních vod, likvidace odpadů a dalších přidružených služeb. Působíme v lokalitě Ašska, Chebska a Mariánskolázeňska. Jsme je také vlastníkem a provozovatelem vodohospodářského majetku, který ...

Tryck wood s.r.o. se zaměřuje na prodej palivového dřeva s vysokou výhřevností.

Společnost MAIER CZ, s.r.o. zajišťuje výrobu plastových komponentů.

Prodej: - lakýrnické potřeby - tmely, plniče, brusné materiály, ochranné prostředky. Služby: - autolakýrnické práce - míchání autolaků - plnění sprejů.

Společnost SEFEKORA a.s. se věnuje hornické činnosti a distribuci ocelových důlních výztuží Liberty Ostrava a.s. na polský trh.

Pila. Pilařská, dřevařská výroba: - trámy - prkna. Nákup a prodej: - špalky. Prodej: - paletové řezivo k výrobě palet.

Výroba, prodej: -dřevocementová tvárnice (dřevocementové tvárnice) -celodřevěná masivní schodiště v kombinaci s nerezí a sklem -LED osvětlení do interiérů, do exteriérů (LED žárovky a LED trubice)

PLASTUM Trading s.r.o. se zabývá prodejem a zpracováním různých druhů technických plastů pro průmyslové a technické aplikace.

Prodej, oprava: - průmyslové lakování - mokré lakování - robotizované lakování - automatizované lakování - práškové lakování - lakování automotive - lakování elektroprůmyslu.

Zednictví -Výroba plastových a pryžových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Projektování, projekce: - podpovrchové, důlní díla.

Kovovýroba: - přivařovací krkové příruby - přivařovací ploché příruby - zaslepovací příruby - závitové přířuby - točivé příruby - přivařovací kroužky - přivařovací obruby s krkem - dodání širokého sortimentu přírub v normě ČSN, EN 1092-1, DIN, ANSI B16.5, UNI, GOST, JIS, …. - výrobu a dodání přírub dle dodané výkresové dokumentace ...

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní - sypké materiály. Odvoz odpadů a pronájem kontejnerů. Výroba krycích a rafinačních solí pro hutní průmysl. Distribuce, velkoobchod: - anorganické chloridy, fluoridy.

Zpracování a prodej - palivové dříví - pořez kulatiny - doprava dřevní hmoty

Distribuce, zpracování: -polyuretanová pěna (molitan) eterického typu -vysoce elastická pěna LAZY -nehořlavá pěna HR**(cigaret test) těžce zápalná -nehořlavá pěna -drť sypaná, pojená -filtrační pěna-voda, vzduch, mořská.

Distribuce, zpracování: -polyuretanová pěna (molitan) eterického typu -vysoce elastická pěna LAZY -nehořlavá pěna HR**(cigaret test) těžce zápalná -nehořlavá pěna -drť sypaná, pojená -filtrační pěna-voda, vzduch, mořská.

Společnost MONTSERVIS PRAHA, a.s. se zabývá výstavbou, rekonstrukcí a provozem plynových a tepelných zařízení, jako jsou plynovody, plynovodní přípojky, plynové kotelny, výměníkové stanice a kogenerační jednotky. Současně nabízíme také stavební, projektové a inženýrské práce a správu budov. A v neposlední řadě zajišťujeme údržbářské, úklidové a ...

Společnost IMPEX TB s.r.o. je specialistou na prodej a dělení přesných svařovaných trubek a profilů ocelových, ocelových pozinkovaných a hliníkových. Materiál dodáváme po celé České a Slovenské republice. V rámci našich služeb nabízíme uskladnění materiálu v našem skladu a dodávky přímo k zákazníkům podle jejich specifických požadavků. ...

Návrh, projekce, výroba, montáž: - dřevěná schodiště - pomocí CNC technologie. Výroba schodišť: - zadlabaných, sedlových, třmenových a točitých - schodiště v kombinaci s nerezovým zábradlím a nerezovými prvky.