Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Prodej: -příslušenství pro zateplovací systémy -materiály pro fasády domů -doplňky pro sádrokartonáře -stavební nářadí -profily pro obklady, dlažby, interiér -silikonové tmely, montážní pěny -malířské, natěračské, fasádní pomůcky. Stavebniny: -zateplovací systémy -veškeré stavební práce -zasklívání lodžií.

Obchod, prodej, služby v oblasti odborné aplikace výrobků, servisní a odborné poradenství, rozvoz, dodávky. Barvy: -vnitřní - disperzní, latexové, silikátové, minerální, speciální -fasádní - disperzní, silikátové, silikonové, minerální, speciální -tónovací pasty. Tmely: -vnitřní -fasádní. Omítky: -fasádní - silikátové, silikonové, ...

Prodej tepelného izolačního nátěru na bázi keramických bublinek a akrylátové pryskyřice. Průmyslové podlahy KORODUR.

Chemické a stavební materiály -AVENARIUS, SIKA: -živičné nátěrové hmoty -antikorozní nátěry -zateplovací systém AGROTHERM -přísady do betonu a malt -sanace a ochrana betonu -průmyslové podlahy -ochrana dřeva-nátěry -protipožární nátěry. Průzkum a měření vlhkosti fasád. Speciální stavební práce: -ochrana ocelových, dřevěných ...

Obalovna. Výroba, prodej: -všechny druhy živičných obalovaných směsí.

Prodej, montáž: -interiérové dveře -projektová činnost ve výstavbě -podlahové a fasádní nátěry, penetrace pracovní pomůcky.

Výroba, prodej: -nátěrové hmoty -barvy, laky -ředidla, tužidla -práškové barvy.

Velkoobchod, prodej: -fasádní a malířské barvy -barvy a ochranné nátěry na dřevo -autolaky -bezplatný pronájem míchacího zařízení pro lakovny.

Výroba: -inkousty-pro tryskové tiskárny včetně plnění již použitých CARTRIDGE (CANON, HP, EPSON) -razítkové a speciální barvy -tonery a renovace. Prodej: -barviva -spotřební materiál pro tisk.

Výroba, prodej, poradenství, aplikace: -hydroizolace, ochrana a sanace staveb -stavební chemie -ochranné nátěry -ochrana nádrží pitných vod, vodohospodářských staveb -antikorozní ochrana ocelových konstrukcí proti korozi včetně aplikace pod vodou -za studena vulkanizující gumové materiály.

Internetový prodej: -oleje, maziva -autochemie -nářadí dílenských a mechanizačních prostředků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky, lazury -autolaky -fasádní barvy -průmyslové barvy -lazury pro eurovýrobu -stavební chemie -tmely -míchání barev a autolaků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -lepidla, tmely -maziva -spreje -silikony a akryláty -čistící a odmašťovací prostředky.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -chemie -kosmetika.

Poradenství: -nátěrové hmoty a technologie v průmyslu a stavebnictví -poradenství a obchodní centrum biocidů BIOSTAT -technické poradenství pro fasádní nátěry firmy SAINT GOBAIN, WEBER, TERRANOVA.

Specializovaná firma pro dřevozpracující nábytkářské a obchodní firmy- velkoobchodní zastoupení: -švýcarské flexibilní brusivo SIA abrasives -brusná plátna a papíry -kotouče všech rozměrů-včetně suchého zipu -široké, nekonečné pásy -výseky, archy -Becker Acroma-laky na okna, nábytek, podlahy dřevěné konstrukce ...

Prodej: -minerální fasádní barvy SILMALIN -fasádní a vnitřní barvy SLUPOL -laky, emaily, lazury -antikorozní nátěry -stěrkové hmoty na střechy, fasády, stropy -sanační systémy na betonové podlahy

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky -tmely a lepidla -míchání barev pro interiér i exteriér.

Prodej a distribuce stav.materiálů pro silniční stavitelství. Jedná se celulózové granuláty Arbocel a Viatop. Dále Dilaplast R, asfaltový tmel k ošetření pracovních spár. Fotografické práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškeré drogistické zboží -barvy, laky.

Maloobchodní prodej modelářských potřeb.Bazénové chemie Vodnář. Prodej vrtáků SDS plus a MAX

Maloobchod, prodej: -barvy, laky, ředidla -montážní pěny MASTERSIL -tmely, lepidla MASTERSIL -HERBOL -AUSTIS -BODY.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -dekorativní omítky -stěrkové a spárovací tmely -fasádní barvy a omítky -malířské barvy -tepelně izolační a sanační systémy.

Stavební společnost. Stavby: -komunikace, dopravní stavby -živičné práce -novostavby silnic -opravy a rekonstrukce povrchů, sanace silnic, lesních a polních cest -výstavba parkovišť, ploch areálů, letištních drah -zemní práce a hrubé terénní úpravy -dlažby pěších zón -výstavba cyklostezek a cyklotras -pozemní ...