Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Maloobchodní prodej drogérie, barev, barva, laků.

Prodej - fasádní barvy, izolační materiály. Zateplování budov. Prodej - stavební materiál, sádrokartonářské práce.

Zabýváme se prodejem barev, laků a drogerie. Nabízíme bazénovou chemii, fasádní barvy, tapety, omítkoviny a postřiky.

Prodej - veškeré nátěrové hmoty, lepidla.

Distribuce produktů amerického výrobce CORTEC Corporation. Ochrana proti korozi: -inhibitory koroze v plynné fázi VpCI® -migrační inhibitory koroze MCI®. Ekologická technologie ochrany kovů a výrobků proti korozi: -tekuté přísady do betonu (ochrana železobetonových konstrukcí) -práškové přísady do betonu -sanační systém pro ...

Nátěrové hmoty, barvy, laky. Výrobky řady HEMPEL, HEMPADUR, HEMPATHANE, HEMPATEX, HEMPALIN, HEMPACORE. Přímý prodej (velkoobchod), prodej nátěrové hmoty firmy HEMPEL, poradenství, technologické služby, rozvoz, distribuce: protikorozní ochrana ocelových a betonových konstrukcí železničních a silničních mostů, skladů, prodejen, výrobních hal, ...

Prodej chemických prostředků.

Prodej, e-shop: - anaerobní lepidla - anti-seize/montážní pasty - cyanoakrylátová lepidla - čističe a mazadla - elastické, minutové, konstrukční lepidlo, lepidla - odizolovací nářadí - opravárenské tyčinky ......

Dodávka - stříkací pistole na barvy. Prodej: - barvy, laky a ředidla pro kovy - tmely pro kovy Kompletní stavební činnost Dodávka - otryskovací stroje.

Stavebniny Vlkoš. Míchací centum pro automobily a průmysl, příslušenství pro opravy vozidel, materiál pro lakování. Prodej, e-shop s autolaky, fasádní systémy a interiérové barvy.

Generální importér německé značky Ambratec®, která se specializuje na vývoj chemicko-technických speciálních produktů pro různé oblasti použití.

Nabídka, dodávka: - slévárenská pojiva, nátěry a pomocné prostředky.

Velkoobchod, prodej, e-shop: -ochranné pracovní pomůcky -stavební plasty -chemie a nátěrové hmoty -ploché sklo a zrcadla -pryže a řemeslnické potřeby -nářadí -drogerie.

Velkoobchod, prodej: - barvy, laky - nátěrové hmoty na kov, dřevo, umělou hmotu, sklo a kartóny - speciální nátěrové hmoty.

Nákup, prodej: - antikorozní nátěrové hmoty. Korozní inženýrství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: laboratorní chemikálie: -anorganické sloučeniny -kovové i nekovové prvky -organická rozpouštědla -kyseliny a hydroxidy laboratorní plast a guma: -pomůcky z plastu (baňky, kádinky, lahve, nálevky, střičky, válce) -pomůcky z teflonu (kádinky, magnetická míchadla) -výrobky z gumy ...

Cestovní kancelář. Rezervace letenek ON-LINE. Služby, prodej: -letenky do celého světa -zájezdy pobytové a poznávací. Služby: -incentivní turistika - zájezdy na míru, kongresy a sympozia -eurovíkendy -ubytování v zahraničí -dovolená v tuzemsku -lázeňské pobyty (lázně, ubytování) -poznávací zájezdy -wellness pobyty ...

Dodávka: - nátěrové fasádní systémy - zateplovací fasádní systémy. Realizace: - zateplovací systémy.

Prodej - odmašťovadla - maziva - těsnění - termoizolace.

Dodávka, e-shop, eshop: - stolařské potřeby - tmely na dřevo, vosky Novoryt, spojovací prvky pro dřevo a umělé hmoty, DMT brousky, pily, kaučukové čističe, brousky diamantové, brusné válce, houby, rouna, lamely spojovací.

Maloobchod, velkobchod, prodej: -drogistícké zboží v Brně (prací prášky, zubní pasty, dětské pleny a další), barvy, laky pro malíře a natěrače.

Výroba, prodej: -nebezpečné chemické látky -nebezpečné chemické směsi -chemické látky -chemické směsi vysoce toxické.