Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Chemická výroba, velkoobchod: - lepidla - formaldehyd - močovino-formaldehydové pryskyřice. Člen skupiny Kronospan (Kronochem).

Prodej: - disperzní hmoty - barvy, laky - lepidla - tmely - stavební chemie.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: - stavební materiál - zdící materiály (cihly, pórobeton, betonové tvarovky) - maltové a omítkové směsi (cement, betonový potěr) - zateplovací systém, tmely, lepidla - sádrokarton - komínové systémy - izolace, lepenky (polystyrén) - střešní krytiny, střešní okna - obklady, dlažby, betonová dlažba ...

Výroba asfaltových směsí pro silniční stavby. Recyklace vybouraných asfaltových a betonových konstrukcí.

Výroba, dodávka: - všechny druhy asfaltových směsí.

Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí a prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a toxické Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

Chemie - výroba, prodej: - organické, anorganické produkty - průmyslové chemikálie - chemické látky.

Prodej a dodávky průmyslových barev, nátěrové hmoty pro protikorozní ochranu ocelových konstrukcí. Použití pro strojírenský, slévárenský, energetický i automobilový průmysl.

Prodej: - práškové barvy - nátěrové hmoty a barvy - aplikační zařízení pro práškové barvy

Služby: - dezinfekce - dezinsekce, desinsekce - deratizace - Fumigace - plynování - je činnost spadající do oblasti dezinsekce, napomáhá v ochraně před skladištními škůdci - ochrana dřevěných konstrukcí proti červotoči, dřevokazným houbám a plísním - likvidace vosích a sršních hnízd - hubení hlodavců. E-shop: - prostředky na ...

Dřevoprodej. Prodej: - stavební řezivo - obkladové palubky - podlahové palubky - OSB desky - lišty, plotovky - impregnační přípravek na dřevo Bochemit. Povrchová úprava řeziva - hoblování, impregnace.

Pobočka. Výstavba, renovace, úprava: - vozovky, komunikace. Výroba, prodej: - silniční asfaltové emulze - studené obalované směsi.

Prodej: - odstraňovače. Vývoj a výroba chemických přípravků dle jejich požadavků.

Prodej: - laky na dřevo, kov, podlahy - olej na dřevo. Dřevěné podlahy.

Již více než 15 let speciálních chemii Tenzi profesionál. Tyto moderní super koncentráty a koncentráty pro čištění různých druhů povrchů, materiálů, vybavení a zařízení. Zaměřujeme se na vývoj našich produktů. Provádíme neustálý vývoj a výzkum specializovaných formulací s nejvyšší účinností. Průmyslová chemie Tenzi profesionál se řad do ...

Prodej: - chemická ochrana dřeva - okna VELUX, FENESTRA - střešní krytiny pálené a betonové krytiny, eternity, živičné šindele, prejzy a břidlice. Kompletní tesařské práce. Klempířské práce z mědí, titanzinku, hliníku a pozinku. Dodávka: - hromosvody - tepelné izolace - střešní okna ROTO a VELUX. Opravy: - všechny druhy ...

Dodávka: - čistící a odmašťovací prostředky - lepení a tmely - průmyslová chemie.

Ošetření podélných i pracovních spár v asfaltovém povrchu. Vyplňování drobných, malých i velkých výtluků i děr v asfaltovém povrchu. Řezání a údržba: - živičného krytu. Doasfaltování překopů včetně zálivky. Pokládka, opravy: - chodníkové tělesa - obruby - dlažba - žulové přídlažby.

Výroba, prodej: - fasádní stavební hmoty - zateplovací systémy - fasádní omítky - akrylátové omítky - silikonové omítky - fasádní barvy.

Výroba, prodej: - penetrační nátěry - hydroizolační nátěry - antikorozní nátěry - lepidla a tmely - barvy a laky.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy - laky - práškové nátěrové hmoty. Značky: Interpon, Resicoat.

Maloobchod, prodej: - autolaky, laky (autobarvy) DEBEER, ACRYL, METALIZA, POLYURETAN - míchání barev - autolakýrnické potřeby, tmely - tužidla, ředidla - autoskla (autoskel) - ochranné nátěry na karoserie - UBS materiál pro nástřiky spodků vozů - střešní okna (včetně montáže) - opravy laků.

Prodej materiálů pro autoservisy: - autokosmetika - brusivo - lakýrnické potřeby.