Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Distribuce, prodej: -mazací oleje -plastická maziva -asfaltové výrobky -autochemie -automobilová paliva -topné oleje.

Velkoobchod, maloobchod. DROGERIE: - vlasová kosmetika - tělová kosmetika - osobní hygiena - prací prášky - čistící prostředky - úklidové pomůcky - pomůcky do domácnosti - stáčená drogerie.

Prodej: -vápno, cement -omítkové směsi -lepidla. Prodej, míchání: -barvy - zelená úsporám.

Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí. Prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické.

Prodej a realizace zateplení budov, opravy fasád, čištění řas, plísní a nečistot z fasád, odstranění graffiti, ochranné a antigraffiti nátěry. Mícháme probarvené omítky a barvy. Produkty pro čištění, sanace, fasádní nátěry KEIM, produkty KEIM, VISCO, BAUMIT, PROFI baustoffe, QUICK-MIX, TUBAG.

Laboratorní činnost: - provádí základní a speciální chemické analýzy různých materiálů - voda, krmiva, rostliny, zemina Dodávka: - laboratorní potřeby-laboratorní sklo, chemikálie, pomůcky od tuzemských i zahradničních výrobců - Lach:ner, Penta, Sigma-Aldrich, Acros, Merck, VWR, Kartell, atd. - bazénová chemie Nákup, ...

Specializovaná prodejna barev a laků: - malířské a natěračské potřeby - tónování odstínů barev i omítek pro exteriér a interiér - stavební chemie - míchání autolaků a prodej autokosmetiky - plnění sprejů.

obchodní firma - dodávky do strojírenských podniků

Výroba, prodej: - nátěrové hmoty - ANTIKON CK-S, ANTIKON CK-N, ANTIKON CK-SH (s atestem na pitnou vodu a suché potraviny) - antikorozní nátěr - ochrana ocelových konstrukcí, ochrana betonových nádrží, zásobníků krmiv, podlah a stěn proti vlhkosti apod.

Prodej speciálních asfaltových hydroizolačních produktů: - FLEXOBIT - PURPHALT

Naše společnost AKCEPT CZ a. s. jako výhradní zástupce firem: - INDEX - IMPERTEK - CARLO BORSA. Izolace, izolační systémy. Produkty: - Asfaltové hydroizolační pásy - Nátěrové hmoty a tmely - Komponenty, doplňky - PVC fólie - Ubrusy Asfaltové hydroizolační pásy Zvuková izolace : - FONOSTOP DUO akustický izolační ...

Maloobchod, prodej: -železářství -spojovací materiál -barvy, laky -lepidla, tmely -nářadí -elektromateriál

Výroba, export, prodej: - líh - medicinální líh - denaturovaný líh - kysličník uhličitý - technický líh - úkap, dokap 94% - přiboudlina - obilný líh - melasové výpalky.

Velkoobchod, maloobchod: - malířské a natěračské potřeby - kartáčnické výrobky - barvy a laky - nátěrové hmoty - živice.

Prodej, maloobchod: - drogerie - barvy - laky.

PP Materials Prodej: - fasádní omítky - sekční vrata - výklopná vrata - oplocení. Půjčovna lešení.

Výroba, prodej: - hmoty na polymerní bázi - opravné hmoty - vazné hmoty, nátěrové hmoty, samorozlévací stěrkové hmoty - ochranné a izolační chemicky odolné povlaky - speciální hmoty.

Zpracování a ekologická likvidace odpadů. Nákup a prodej chemických látek.

Dodávka, prodej, poradenství, servis: - laboratorní přístroje a příslušenství - vše pro laboratoře - vybavení laboratoří - specializace na chromatografii.

Obchodní činnost: -export, import farmaceutické přípravky a léky -poloprodukty pro potrávinářský, chemický a farmaceutický průmysl.

Výroba a prodej průmyslové chemie /spreje. Produkty pro údržbu a opravárenství. Speciální průmyslové a úklidové čistící práce. Výrobky pro motorkáře.

Obalovna. Výroba asfaltových směsí. Recyklace asfaltových a betonových konstrukcí.

Dovoz, distribuce: - lakovací systémy a příslušenství - autolaky - nátěrové hmoty - vybavení autolakoven.

Velkoobchod, maloobchod, dovoz, distribuce a prodej: - lepidla, tmely, pěny, tavné pistole, náplně, stavební chcemie. Výroba: - stavební chemie, přípravky na ochranu dřeva.

Prodej, servis, půjčovna: -elektrické ruční nářadí -vzduchové ruční nářadí -ruční nářadí -brusiva -svářečky -kompresory. Prodej: -lepidla -spojovací materiál -vrtáky -ochranné pomůcky -obalová technika -tmely.