Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Prodej: - drogerie - barvy - laky.

Maloobchod: - drogerie - barvy - laky.

Výroba, prodej: - nátěrové hmoty a tmely ANTIKON - práškové nátěrové hmoty k antikorozní ochraně oceli - nátěrové hmoty na beton a omítky - tmel k utěsnění trhlin a spojů z monolitického a prefabrikovaného betonu, otevřených a uzavřených nádrží na odpadní vodu, vodojemů, objektů čistíren odpadních vod.

Výroba, prodej: - zateplovací systémy - omítky a barvy pro interiér a exteriér - základní nátěry - penetrační laky - lepicí a stěrkové hmoty - stavební řešení pro podlahy - stavební řešení pro balkony - sanační hmoty - systém BALET - úprava stěn v interiéru s použitím sklovláknité tapety - konstrukční desky S-BOARD - ...

Maloobchod, prodej: - barvy - laky - nátěrové hmoty.

Barvy laky Podolák Ivan Maloobchod: - barvy - laky - malířské potřeby. Tónování barev.

Prodej - chemické produkty: - mycí a čistící prostředky - oleje, maziva - barvy, laky - malířské potřeby - zavlažovací systémy pro zahrady - postřiky na ochranu rostlin - autokosmetika. Autodoprava.

Distribuce, prodej výrobků firmy Ambersil Limited: -technické spreje a chemické přípravky pro elektroniku, elektrotechniku, výpočetní techniku, strojírenství atd. (výrobky pro čištění a mazání, výrobky proti korozi, pro detekci, výrobky pro svařování, lepidla ve spreji). Distribuce, prodej výrobků italské firmy BTicino: ...

Autolaky Glasurit JK TOP- LAC - Glasurit - autolaky - lakýrnické pomůcky a zařízení - stříkací pistole - elektrické a vzduchové brusky. Kompletní dodávky, montáž a školení: -autolakovny -stříkací boxy Durst.

Prodej: - kompletní lakovací sortiment - lakovací materiály PPG - letecké barvy a těsnící tmely - těsnící a lepící tmely - průmyslové lakovací barvy.

Výroba hmot pro: - lité průmyslové podlahy - ochranné antikorozní a protichemické nátěry a izolace - potravinářské zdravotně nezávadné nátěry - izolace mostů. Aplikace: - průmyslové podlahy - antichemické, antikorozní, ochranné nátěry.

Obchodní firma s chemickými surovinami se stálými dodavateli a odběrateli.

Protikorozní ochrana: -za použití povlaků plněných skleněnými vločkami, používaná především v: -chemii -petrochemii -energetice -vodohospodářství.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky DUFA - nátěrové hmoty - malířské potřeby - fasádní a dekorační nátěry - materiály k renovaci - nátěrové hmoty na dřevo, podlahy a střechy.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - barvy - hydroizolace a tepelné izolace - obklady - komínové systémy - stavební nářadí - pojiva, omítky - temly, silikony, lepidla.

Prodej, export, import, dovoz, vývoz: - titanová běloba PRETIOX - železité pigmenty FEPREN (červené, hnědé, černé, zelené, žluté) - monohydrát síranu železnatého MONOSAL - kyselina sírová - plniva.

Prodej: - materiál k zateplení fasád a zateplovacím systémům staveb - fasádní materiál - lepící stěrkové tmely - příslušenství - penetrace - armovací tkanina - fasádní omítka - dekorační mozaiková omítka.

Velkoobchod, prodej: - koberce, PVC, linolea, plovoucí podlahy - stropní podhledy - přemístitelné, rozebíratelné příčky DEKO - dvojité, zdvojené podlahy TATE. Prodej: - protiplísňové barvy.

Velkoobchod: - dřevo - stavební materiál - nátěrové hmoty.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky, tmely - drogerie - čistící a úklidové potřeby - natěračské potřeby.

Prodej: - chemické výrobky.

Prodej - barvy Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce

Výhradní dovozce italských dekorativních barev firmy CANDIS : - barvy interiérové - barvy fasádní - bordury