Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Prodejní sklad. Prodej: - barvy, laky. Centrála: - Stavební 1056, 500 03 Hradec Králové - tel: 495 540 310 - e-mail: colora@sayerlack.cz

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -lepidla: -epoxidová, pryskyřičná -kyanoakrylátová -kontaktní -tavná -konstrukční a montážní -anaerobní -modelářská -na dřevo -tmely: - epoxidové tmely -odborné poradenství

Prodej ručního i elektrického nářadí, svářecí techniky a ostatního sortimentu strojírenského charakteru. Nabídka průmyslové chemie, svařovacích zdrojů, vzduchotechniky, ochranných pomůcek, měřidel, brusiva či autogenní techniky.

Chemická výroba. Výroba, distribuce: - speciální chemikálie (čisté, ultra čisté) pro vakuové, optoelektronické systémy a mikroelektroniku - kyselina dusičná, sírová, fluorovodíková, peroxid vodíku, čpavek vodný, UV a HPLC chemikálie. Provádění: - ověřovací zkoušky, analýzy. Instrumentální analytická činnost. Povrchové technologie a ...

Maloobchod, prodej: - spojovací materiál - stavební chemie - barvy, laky - nářadí.

Profesionální servisní a čistící chemie. Gecochem technology s.r.o. poskytuje zákazníkům kvalitní technické poradenství v oblasti servisní a čistící chemie.

Prodej: - barvy - omítky. Natěračské práce. Malířské práce. Malby fasád a interiérů.

Barvy laky drogerie U Harcovny. Maloobchod, prodej: - barvy, laky - drogerie - hnojiva, substráty.

Zabýváme se tuzemským a zahraničním obchodem se surovým glycerinem, rafinovaným glycerinem, methanolem, G-fáze, BIOmixem, vedlejšími produkty s výroby bionafty.

Výroba, dovoz, import, distribuce, prodej, velkoobchod: -chemické látky a přípravky pro zemědělství - živočišnou výrobu a potravinářský průmysl - mlékárenskou prvovýrobu: -hygienické a desinfekční prostředky: -pro ošetření kravských vemen -pro údržbu a čištění dojicí technologie (dojící linky): -automatické dojící zařízení ...

Porr, a.s. Společné obalovny, s.r.o. provoz Hulín. Obalovna.

Zabýváme se prodejem a pokládkou všech druhů podlah, prodejem a montáží interiérových a venkovních dveří, kování, střešní okna Fakro, designové tapety AS Creation, fototapety, doplňky, hmoty, lepidla, míchací centrum fi Caparol, prodej výrobků Baumit. Prodej laků, lazur, penetrace + potřeby pro malování a štětce Spokar.

Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí a prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a toxické -Výroba hnojiv -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a ...

Výroba, velkoobchod, prodej: -pigmentové koncentráty pro obuvnický, papírenský a plastikářský průmysl -kaseinové krycí barvy (barvení kůže, koželužský průmysl). Sídlo firmy: -Jiráskova 569, 76001 Zlín.

Výroba,velkoobchod,prodej: -čistící prostředky: -TAPUNA - na žehličky všech typů -čistící pasty na ruce s odbarvovacími účinky -bytová chemie: -leštěnky na podlahy. Provozovna: -Otrokovice 76502,Třída T. Bati 1566 - budova 45a. Sídlo firmy: -ATOTA s.r.o. Jiráskova 569,76001 Zlín.

Výrobní středisko. Výroba: - aditiva do PHM - chladící kapaliny - ostřikovače skel - autokosmetika - technické kapaliny - brzdové kapaliny.

Nakládání s odpady. Obchodní činnost. Pronájem nemovitostí. Služby pro rostlinnou a živočišnou výrobu.

Obchodní činnost. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - chemické výrobky: - průmyslová chemie, chemické prostředky pro průmysl.

Velkoobchod,prodej pro Jižní a Severní Moravu: -barvy,laky -základové nátěrové hmoty,syntetické nátěry,vodouředitelné nátěry,malířské nátěry -ředidla a rozpouštědla -lepidla a tmely -auteochemie -chemické přípravky.

Výroba, velkoobchod, prodej: - těsnících profilů a profilů EURO - inhibitorů a změkčovadel vody. Zakázková výroba z termoplastického elastomeru.

Prodej, maloobchod: -impregnační látky k dlouhodobé ochraně dřeva (proti dřevokaznému hmyzu, houbám, plísním, ohni) -způsob aplikace (stříkání, natírání, máčení, tlaková impregnace) -ochrana stávajících konstrukcí -nově budované konstrukce (vazby, dřevostavby) -oficiální zastoupení společnosti KATRES, spol. s r.o.

Prodej, e-shop: - materiály pro výrobu nábytku a design interiérů a potřeby pro truhláře, stolaře a domácí kutily: - plošné materiály - nábytkové hrany a kování - brusivo - spojovací materiál - dřezy a baterie - osvětlení - lepidla, laky, tmely - obalové materiály - ochranné pomůcky - nářadí - barvy, ...

Výroba a prodej: - čistící, dezinfekční, mazací, prostředky: -pro domácnost -pro průmysl - rozpouštědla - odmašťovače - bioaktivní produkty -ochranné prostředky proti korozi.

Distribuce, velkoobchod: -rozpouštědlových a disperzních lepidel, tmely -ochranných nátěrů -nátěrových hmot na komunikace -stavební chemie -chytrá barva -realizce vodorovného dopravního značení.

Kompletní nabídka, prodej, velkoobchod, maloobchod, rozvoz, distribuce: -oleje, olejů a maziva: -speciální maziva -autochemie HEKRA OPAVA -filtry CLEAN. -autokosmetika. Autodoprava, doprava, přeprava: -tuzemská vnitrostátní silniční nákladní do 3, 5t vozem CITROEN Jumper.