Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Prodej, montáž: -sádrokartony KNAUF -stavební potřeby -sypané, pytlované stavební směsi -lepidla -barvy-fasádní, interiérové -tepelné izolace -střešních oken VELUX. Práce, výstavba: -stavební-veškeré interiérové: -půdní vestavby, pokroví -střešní okna -zateplení zateplování fasády -lité podlahy -pokrývačské ...

Dodávka, montáž, prodej: - NÁTĚRY NA DŘEVO -přírodní oleje a vosky

Kompletní dodávka, montáže, velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -mycí a čistící technologie pro všechny typy vozidel - mycí linky: -osobní a dodávková vozidla -nákladní vozy a autobusy -speciální vozidla - trolejbus, tramvaj -ruční vysokotlaké mycí boxy -vysavače a tepovače -biologické čistírny odpadních vod pro ...

Maloobchod, velkoobchod prodej: -nábytek, dveře: -kvalitní interiérové mořidla, laky, HEIDELBERG WOOD COATINGS barvy, přírodní vosky a oleje -okna, exteriéry: -produkty jak trvale ochránit dřevo před větrem, počasím, vysoká účinnost proti škůdcům -lazury PAINTTEX -malby, fasády: -barvy a omítky JUB.Míchací ...

Velkoobchod,prodej,distribuce,zásobování pro autoservisy,obchody s autodíly, autodopravce a čerpací stanice s motorovými a převodovými oleji, plastickými mazivy a brzdovými kapalinami: -OLEJE VALVOLINE: -SynPower včetně olejů Longlife, DuraBlend,TurboV -pro starší motory nad 100.000 najetých kilometrů oleje MAX* LIFE ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -textilní tapetovací směsi COLORTAP. Provádění, stříkání: -textilní omítky - tekuté bezešvé tapety, vyrobené na bázi bavlny. Vhodné na omítku, umakart, dřevotřísku, sádrokarton. Prodej: -stříkací pistole na omítky.

Zastoupení firmy Dynasol a poradenství: -práškové barvy Pulver.

Vývoj, výroba, prodej: -tavná lepidla pro nábytkářský, kartonážní, polygrafický, automobilový průmysl.

Výroba: - obuvnické potřeby pro kožedělný a galanterní průmysl na povrchové úpravy usní kůže na hotovém výrobku: - obuvnické barvy, laky, krémy, leštidla, - zapravovací pasty, impregnační prostředky, finiše, poliše, pasty, vosky, lepidla - krémy na obuv, vojenské krémy - přípravky na ošetření kožených sedacích souprav a kabátů - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy -laky. Služby: -míchárna barev, omítek -poradenská činnost zdarma Zastoupení: -HERBOL, HELIOS, COLORLAK, PRIMALEX, JOHNSTONES, HET

Ubytování Luhačovice: -9 pokojů -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV se satelitem, WiFi sítí pro připojení Vašich PC a minibarem V Penzionu: -wellness centrum s infrasaunou, parním boxem a relaxační místností -fitcentrum.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - barvy, laky - stavební a nátěrové hmoty - stavební chemie - sádrokartonové systémy - stavební izolace - omítky - nářadí pro malíře a řemeslníky - malířské potřeby.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - stavební a nátěrové hmoty - stavební chemie - sádrokartonové systémy - stavební izolace - omítky - nářadí pro malíře a řemeslníky - malířské potřeby - míchání barev.

Distribuce, velkoobchod, prodej: - oleje a maziva - mazací zařízení a technika - sorbenty - lepidla a tmely LOCTITE a TEROSON - nářadí a nástroje. Bazar, nákup, prodej: - obráběcích stroje.

Závod Organik. Výroba: - smola a dehtové oleje - naftalen - benzen - síra a soda - aromatická rozpouštědla - ftalanhydrid, změkčovadla a estery - fenoly, kresoly, kresolové kyseliny.

Výroba, prodej: -pomocné chemické přípravky (základní anorganické chemické látky) pro: -kožedělný průmysl -stavebnictví -strojírenství.

Výroba: -asfaltové šindele. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční).

Výroba: -chemických látek, vláken a přípravků -kosmetických prostředků

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -barvy -sklo -potřeby pro kutily.

Velkoobchod,prodej: -minerální plniva: -mastek,dolomit,slída,barytové moučky -minerální produkty: -omítky,malty,barvy -hutní výrobky: -trubky,jekle,plechy.

Výroba, dovoz, import, zpracování: - chemické látky a chemické přípravky: - hořlavé - zdraví škodlivé - žíravé - dráždivé - senzibilující. Výroba, zpracování, dovoz, import, prodej: - paliva a maziva.

Vývoj, projekce a výroba: -stroje, zařízení, přístroje pro: -gumárenský -koželužský -papírenský -chemický -textilní -plastikářský průmysl. Velkoobchod, prodej: -vývoj a konstrukce strojů a zařízení -výroba prototypů, strojů a zařízení -výroba náhradních dílců generální opravy strojů -konzultační a servisní činnost -dodávky ...

Prodej - lepidla - lepicí pásky a zařízení