Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Jiří Kopecký se zabývá prodejem a rozvozem uhlí, briket, písku a štěrku. Dále zajišťujeme zemní a výkopové práce - příprava stavenišť, výkopy, základy staveb. Prodej, rozvoz: - uhlí - koks - brikety - písek - štěrk. Zemní a výkopové práce: - příprava stavenišť - výkopy - základy staveb. Naleznete nás na adrese Na Náspu 1159/7, ...

Prodej - pohonné hmoty Prodej - maziva

Společnost BA-DY EFEKT, spol.s r.o. zajišťuje výrobu, výkup, prodej dřevěných palet - výkup EUR palet, standardních palet - výroba všech druhů palet atypických rozměrů - dřevěné ohrádky, - bednění - palivové dřevo

Nákladní autodoprava - do 30t - vozy MAN Prodej - tříděný písek Prodej - uhlí

Trámy, latě, zpracování kulatiny, oplocenky, palivové dřevo, europalety

Realizace zahrad. Prodej palivového dřevo.

Čerpací stanice, prodej: -pohonné hmoty.

Benzinová čerpací stanice. Provoz čerpací stanice pohonných hmot. Nabídka mycí linky a čištění automobilů. Prodej PB lahví.

Maloobchod, prodej: - zemědělské, chovatelské a zahrádkářské potřeby - hnojiva - krmiva - obiloviny - brambory - ovoce, zelenina - ovocné stromky - zemina - dřevěné brikety - pracovní oblečení.

Společnost JELO AKŠILE s.r.o. prodává palivové dříví, provádí výškové kácení, ořez stromů a další lesnickou činnost.

Prodej: - palivového dřeva měkké a tvrdé - rizikové kácení porostu jak lesního tak spolupráce s obcemy -nabízíme štěpkování hrubé štěpky do 10cm měkké a tvrdé 7cm - těžební servis. jak pro občany tak malé i velké firmy

Opravy silničních vozidel -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Výroba - biopaliva - paliva - řepkový olej - alternativní paliva Prodej - biopaliva - paliva - řepkový olej

Dřevostavby (roubenky, domy k bydlení, haly, zakázková výroba, atd.). Dřevoprodej (topné materiály, stavební materiály, barvy, atd.). Dřevovýroba (interiér a exteriér)

Prodej pevných paliv – uhlí, pytlované uhlí, dřevěné brikety, uhelné brikety, pelety

Zabýváme se hlavně prodejem a zpracováním kulatiny, palivového dřeva. Zpracováváme dřevo listnaté (buk, dub, habr, olše, jasan, topol, javor) i jehličnaté (smrk. borovice, modřín, jedle a jiné.). VO-dřeviny dle rozměrů a kvality .Celá ČR + SK.

Výroba, prodej - truhlářské řezivo - palubky - palivové dřevo - zahradní nábytek.

Prodej, distribuce: -pohonné hmoty PHM -vysoce kvalitní závodní 102 oktanový benzín. Výroba, velkoobchod: -závodní benziny ETS. Vydavatelství: -motoristický magazín RALLY http://rally.alitron.cz.

Distribuce, prodej: -pohonné hmoty Čerpací stanice. Vydavatelství: -motoristický magazín RALLY

Čerpací stanice Otevírací doba: Po-Pá 06:00-19:00 So 07:00-16:00 Ne 08:00-16:00

Michal Teplý se zaměřuje na hostinskou činnost a pořádání kulturních akcí.