Kromě klasických pohonných hmot jako je benzín a motorová nafta se začínají hojně používat i alternativní paliva, jako je vodík, zemní plyn, dále propan-butan nebo letecký petrolej. Bezpečné pohonné hmoty jsou k zakoupení na benzinových stanicích.

Prodej, oprava, servis: - plastové nádrže na skladování nafty Služby: - provozování skladu PHM v areálu letiště v Líních - velkoobchod, maloobchod pohonné hmoty - nákladní doprava vnitrostátní i mezinárodní

Zabýváme se distribucí pohonných hmot. Provozujeme čerpací stanice a nákladní autodopravu ADR.

Prodej a distribuce: -průmyslová hnojiva -průmyslová chemie(POTAŠ) -pohonné hmoty. -technické plyny -oleje. Výroba: -transport betonu -prefabrikátů. Kamiónová doprava a spedice. Držitel ISO* 9001:2000.

Provozování čerpací sítě SHELL, benzinová stanice. Prodej pohonných hmot a paliv

Prodej a distribuce leteckých pohonných paliv a hmot.

Prodej a nákup PHM. Provoz mobilních čerpacích stanic.

Autodoprava: -kamionová -mezinárodní a vnitrostátní -nákladní -přeprava zboží. Autopark: - tahače MAN - tahače VOLVO - návěsy Dispečer: -mezinárodní kamionová doprava -Ladislav Habán tel.:602729979 -Zdeněk Štěpánek tel.:602539458 -mezinárodní a vnitrostátní doprava -Milan Kavlík tel. 602584373 ...

Kompletní nabídka, prodej, velkoobchod, maloobchod, rozvoz, distribuce: -oleje, olejů a maziva: -speciální maziva -autochemie HEKRA OPAVA -filtry CLEAN. -autokosmetika. Autodoprava, doprava, přeprava: -tuzemská vnitrostátní silniční nákladní do 3, 5t vozem CITROEN Jumper.

Mezinárodní autodoprava. Specializujeme se na propojení propojení střední Evropy a Itálie. Sběrná služba do celé Itálie. Prodej pohonných hmot.

Služby: -zájezdová autobusová doprava Prodej: -nafty, oleje Služby: -mytí autobusů

Velkoobchod s pohonnými hmotami.