Kromě klasických pohonných hmot jako je benzín a motorová nafta se začínají hojně používat i alternativní paliva, jako je vodík, zemní plyn, dále propan-butan nebo letecký petrolej. Bezpečné pohonné hmoty jsou k zakoupení na benzinových stanicích.

Opravy silničních vozidel -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Prodej, distribuce: -pohonné hmoty PHM -vysoce kvalitní závodní 102 oktanový benzín. Výroba, velkoobchod: -závodní benziny ETS. Vydavatelství: -motoristický magazín RALLY http://rally.alitron.cz.

Distribuce, prodej: -pohonné hmoty Čerpací stanice. Vydavatelství: -motoristický magazín RALLY

Čerpací stanice Otevírací doba: Po-Pá 06:00-19:00 So 07:00-16:00 Ne 08:00-16:00

Michal Teplý se zaměřuje na hostinskou činnost a pořádání kulturních akcí.

Síť čerpacích stanic Slovnaft. Provoz čerpací stanice. Provoz mycího centra, myčka, mycí linka.

Náhradní zásobování zemním plynem. Alternativní paliva pro vozidla. Velkoobchodní prodej: - stlačený zemní plyn pro pohon autobusů.

Nabídka komplexních služeb v oblasti povrchové úpravy kovů a kovovýroby. Dělení materiálu řezáním, sekáním, laserovým a plameným pálením Ohýbání materiálů - síla 5mm a délka 3m Prodej technických plynů Prodej PHM Výroba: -svařování -obrábění -drážkování -lakování -tvarové dělení plechů -ohraňování plechů. Sídlo: MTB CZ ...

LOŽISKO MORAVA - Godišová Vladimíra Fulnek. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - valivá ložiska - gufera NBR, SI, VITON, FKM - klínové řemeny - šroubovací spony - těsnící kroužky (měď, hliník) - autobaterie, motobaterie - pračkové hadice zahradní, sací, olejové - lepidla, mazací tuky, oleje, autochemie, silikony, tmely

Společnost AGROTECH, spol. s r. o. se zabývá smíšenou zemědělskou výrobou, to znamená, že vedle práce na poli se zabývá i chovem zvířat. Hospodaříme zhruba 1280 ha zemědělské půdy v pěti katastrálních územích. Jedná se o území obcí Poličná, Branky, Choryně, Lhota a Juřinka. 1045 ha je půdy orné, zbytek jsou trvalé travní porosty. V rámci ...

BENEFIT.tec s.r.o. se zaměřuje na hostinskou činnost a opravy silničních vozidel.

Zemědělská výroba: -rostlinná -obiloviny, luštěniny, olejniny, -vinná réva, vinice

Hlavní činnosti: -řeznictví - uzenářství -prodej olejů a PHM -stavební činnost -prodej strojů -servis a pneuservis -pekárna -hotely a prodejny.

Stavební firma - výstavba bytových a občanských staveb - průmyslové, inženýrské stavby - odstraňování staveb, demolice - výkopové práce Stavebniny - prodej stavebního materiálu Chomutovská 1742 431 11 Jirkov Tel, Fax: 474 684 084 Tel, Fax: 474 684 711 Čerpací stanice Dvořákova 1777 431 11 Jirkov Tel.: 474 683 240 Fax: 474 ...

-Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo ...

Divize stavební: - pozemní, dopravní a inženýrské stavitelství. Divize obchodní : - obchod s pohonnými hmotami - obchod s eurohranoly a exotickým řezivem.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava, opravy: -osobní automobily -autokarosérií, autokarosérie, karosérie, karosérií, karosářské práce, autokarosárna -autolakýrnické práce, autolakovna, lakování automobilů -lakování plastů. -příprava na STK. Čerpací stanice.

-Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

Služby: -doprava vnitrostátní -zahraniční -nákladní -autobusová -opravy nákladních vozidel -mytí vozidel -tankování pohonných hmot.

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty - LPG.

Doprava, autodoprava: -kamionová vnitrostátní, mezinárodní přeprava. Služby: -zasílatelství -spediční činnost, spedice, vytěžování. Prodej: -pohonné hmoty, PHM. Provozovna: - Kopřivnice - areál Tatra.