Kromě klasických pohonných hmot jako je benzín a motorová nafta se začínají hojně používat i alternativní paliva, jako je vodík, zemní plyn, dále propan-butan nebo letecký petrolej. Bezpečné pohonné hmoty jsou k zakoupení na benzinových stanicích.

Čerpací stanice, prodej: -pohonné hmoty, benzín -oleje, maziva -autokosmetika -autopříslušenství. Autoopravna, servis.

Provozování čerpací stanice LPG. Montáže LPG pohonu: -značky: LOVTEC, ESGI, STAG, BRC, LOVATO, TARTARINI -prodej, výměny a opravy LPG dílů -záruční i pozáruční servis -revizní prohlídky -pneuservis.

Smluvní partner AGIP Praha. Maloobchod, prodej: -motorové oleje: -benzinové, dieselové motory, motocykly. -oleje pro mechanické, automatické převodovky -průmyslové oleje -brzdové kapaliny -mazivo -kapaliny do chladicích systémů, odstřikovačů -motorová nafta, benzin. Stáčírna pohonných hmot, Moravanská 207.

Čerpací stanice pohonných hmot. Pronájem: -nebytové prostory.

Provoz čerpací stanice pohonných hmot.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty -benzin -nafta -olej.

Soukromá čerpací stanice. Prodej pohonných hmot: -benzín -nafta -olej.

Provozování čerpacích stanic s palivy mazivy. Čerpací stanice SEMERÁD, provozovny Bantice, Brno, Hevlín a Chvalovice. Velkoobchod s pohonnými hmotami (PHM). Mycí linka v Brně - Bohunicích.

Čerpací stanice. Prodej: -palivo -benzín -nafta.

Čerpací stanice Shell. Prodej: -benzin -pohonné hmoty.

Velkoobchod: -pohonné hmoty, motorový benzín, motorová nafta, bio nafta a TOLEX. Služby: - mycí linka -životní, neživotní pojištění, penzijní připojištění, životní pojištění -hypoteční úvěry, stavební spoření, povinná ručení, havarijní pojištění, pojištění domácnosti a nemovitosti.

Čerpací stanice. Prodej pohonných hmot: -benzín -nafta -oleje.

Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy.