ZDEMAR CZECH s.r.o.

Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Pobočka. Benzinová čerpací stanice OMV. Prodej: - palivo - nafta - benzin.

Čerpací stanice pohonných hmot. Benzínová čerpací stanice.

V Likvidaci. Dodávka - zkapalněný plyn do nádrží pro domácnosti, podnikatelské subjekty a čerpací stanice LPG.

Cestovní kancelář. Rezervace letenek ON-LINE. Služby, prodej: -letenky do celého světa -zájezdy pobytové a poznávací. Služby: -incentivní turistika - zájezdy na míru, kongresy a sympozia -eurovíkendy -ubytování v zahraničí -dovolená v tuzemsku -lázeňské pobyty (lázně, ubytování) -poznávací zájezdy -wellness pobyty ...

Prodej a distribuce: - pohonné hmoty koncovým odběratelům.

Naše firma se zabývá distribucí kvalitního palivového bukového dřeva. Toto dřevo je určené k topení v kamnech, krbech či udírnách.

Čerpací stanice, prodej: -pohonné hmoty, benzín -oleje, maziva -autokosmetika -autopříslušenství. Autoopravna, servis.

Prodej, výroba: -palivové dřevo -rozvoz v oblastech Brno, Kuřim, Adamov, Šlapanice, Rajhrad, Vyškov, Slavkov u Brna, Bučovice, Rosice.

Prodej: -palivové dřevo - různé druhy -nahodilá těžba dřeva -likvidace kalamit. Čištění břehů vodních toků, prořezávání stromů a keřů, rizikové kácení.

Pila, zpracování dřeva, dřevovýroba: - výroba palety a obaly standardní i atypické konstrukce) - pilařská výroba (hranoly, střešní latě, prkna, fošny, stavební řezivo) - výroba chaty, zahradní domky, pergoly, altány, pískoviště - zakázková výroba - sušení řeziva - na požadovanou vlhkost s možností vydání atestu dle požadavku na ...

Prodej uhlí, prodej tříděných druhů uhlí, koksu ze skladu i s rozvozem.

Výroba, prodej: - pelety z měkkého dřeva - pelety.

Provozování čerpací stanice LPG. Montáže LPG pohonu: -značky: LOVTEC, ESGI, STAG, BRC, LOVATO, TARTARINI -prodej, výměny a opravy LPG dílů -záruční i pozáruční servis -revizní prohlídky -pneuservis.

Zpracování a prodej: -pilařské výrobky pro stavaře, stolaře -řezivo stavební: -řezivo sušené -trámy, hranoly, fošny -střešní latě, desky -překližky, OSB desky a další -na přání možná impregnace přípravkem proti plísním, houbám a dřevokaznému hmyzu -řezivo truhlářské (sušené): -fošny desky vlhkost (8-12%) Výroba, prodej: -nábytek ...

Smluvní partner AGIP Praha. Maloobchod, prodej: -motorové oleje: -benzinové, dieselové motory, motocykly. -oleje pro mechanické, automatické převodovky -průmyslové oleje -brzdové kapaliny -mazivo -kapaliny do chladicích systémů, odstřikovačů -motorová nafta, benzin. Stáčírna pohonných hmot, Moravanská 207.

Čerpací stanice pohonných hmot. Pronájem: -nebytové prostory.

Provoz čerpací stanice pohonných hmot.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty -benzin -nafta -olej.

Soukromá čerpací stanice. Prodej pohonných hmot: -benzín -nafta -olej.