ZDEMAR CZECH s.r.o.

Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Provozování čerpacích stanic s palivy mazivy. Čerpací stanice SEMERÁD, provozovny Bantice, Brno, Hevlín a Chvalovice. Velkoobchod s pohonnými hmotami (PHM). Mycí linka v Brně - Bohunicích.

Prodej a opravy nástěnných i stolních hodin a budíků. Provoz čerpací stanice pohonných hmot včetně LPG. Telefon 516 453 127 Mobil 607 501 600 Prodej tuhých paliv. Nabídka výkopových prací a čištění vodních zdrojů. Telefon 516 452 078 Telefon 516 418 622 Prodej potřeb pro stolaře a truhláře. Telefon 516 453 129 Telefon 516 ...

Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Čerpací stanice. Prodej: -palivo -benzín -nafta.

Čerpací stanice Shell. Prodej: -benzin -pohonné hmoty.

Velkoobchod: -pohonné hmoty, motorový benzín, motorová nafta, bio nafta a TOLEX. Služby: - mycí linka -životní, neživotní pojištění, penzijní připojištění, životní pojištění -hypoteční úvěry, stavební spoření, povinná ručení, havarijní pojištění, pojištění domácnosti a nemovitosti.

Čerpací stanice. Prodej pohonných hmot: -benzín -nafta -oleje.

Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy.

Čerpací stanice pohonných hmot. Prodej: -pohonné hmoty -maziva.

Prodej: -pohonné látky -maziva. Druh pohonných hmot: -special -super -motorová nafta -natural.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty -maziva. Druh pohonných hmot: -special -super -nafta motorová -natur -mix* -nafta velká.

Stolařství, truhlářství: výrobky z masivního dřeva. Výroba a prodej dřevěné brikety.

Čerpací stanice. Prodej pohonných hmot, pohonnné hmoty, benzín, nafta. Autokosmetika a autodíly, autodoplňky. Náhradní díly na auto, auta, automobily, vozidla. Bistro.

Shell Czech Republic, a.s. Čerpací stanice, prodej: -benzín, pohonné hmoty -autopříslušenství.

Čerpací stanice. Maloobchod, prodej: -paliva -maziva. Čerpací stanice: Hviezdoslavova 1b Brno-Slatina tel.: 548 226 216

Výroba technických plynů. Maloobchod s pevnými a plynnými palivy Čerpací stanice autogas-LPG: -plyn propan-butan (PB**).