ZDEMAR CZECH s.r.o.

Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Doprava: -osobní autobusová -nákladní -spedice. Práce: -zemní -demolice. Prodej: -paliva. Uhelný sklad. Obchodní činnost. 516 474 100 autodoprava prodej paliv 516 475 295 516 477 207 Velké Opatovice 218

Prodej palivového dřeva, dřevěných briket Výkup dřeva Těžba a přiblížení dřeva

Uhelné sklady, prodej, rozvoz: - pevná paliva - uhlí černé, hnědé - koks - uhelné brikety

Zabýváme se hlavně prodejem a zpracováním kulatiny, palivového dřeva. Zpracováváme dřevo listnaté (buk, dub, habr, olše, jasan, topol, javor) i jehličnaté (smrk. borovice, modřín, jedle a jiné.). VO-dřeviny dle rozměrů a kvality .Celá ČR + SK.

HEVE TIMBER s.r.o. se zaměřuje na prodej štípaného palivového řeziva z různých dřevin.

Manipulační a expediční sklad dřeva. Prodej, výkup: -dřevo, frézované palisády -kuláče a půlkuláče včetně impregnace -palivové dříví: kuláče, štípaná polínka.

Výroba a prodej: -brikety na topení z obnovitelných zdrojů, peletky. Zemědělská výroba: -pšenice, ječmen, řepka, kukuřice, slunečnice -ovoce - broskve, meruňky -vinná réva. Služby: -fitness centrum Kyjov. Moštárna: - Buchlovice 882, zpracování ovoce. Provozovna: -Nechvalín 151.

Výroba, dovoz a prodej ekologických paliv - pelety - dřevěné brikety - dřevěné grilovací uhlí - štípané dřevo.

- Zemní a výkopové práce - prodej palivového dřeva - dovoz a prodej písku a štěrku - odvoz stavebního odpadu

BENEFIT.tec s.r.o. se zaměřuje na hostinskou činnost a opravy silničních vozidel.

Zemědělská výroba: -rostlinná -obiloviny, luštěniny, olejniny, -vinná réva, vinice

Výroba, prodej: - levné štípané palivové dřevo - dřevěné brikety.

Pepo CZ, s.r.o. poskytuje technické poradce v oblasti stavebnictví a architektury: -Reklamní činnost a marketing -Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

SK RASEKO MORAVA s.r.o. zajišťuje prodej palivového dřeva. Dřevo které u nás zakoupíte: -dub, buk, habr, akát, jasan, bříza, topol, jehličnaté měkké dřevo. Dřevo Vám naštípeme a také vykupujeme dřevo.

M3 Group, s.r.o. zajišťuje prodej dřevěných briket.

M-BYT design, s.r.o. provozuje na svém eshopu prodej nábytku a dekorací.

Prodej, výkup služby biomasa. -hlavní činností jsou komplexní služby při získávání biomasy pro energetické účely cíleným pěstováním nebo likvidací přirozeně rostoucích plevelných dřevin.

Wood-agro s.r.o. Výroba, prodej: - stavební řezivo - palety, přepravní bedny - palubky - palivové dřevo. Další činnost: - práce v lese (těžba, příbližování dřeva) - nákup, prodej kulatiny - výkup lesů.

Naše firma prodává vysoce kvalitní hnědé uhlí těžené v České republice. Dodáváme uhlí, které má vysokou výhřevnost, nízký obsah popela a nízký obsah látek, které způsobují zanášení kamen a kotlů.Takové uhlí je velice oblíbené u zákazníků, označuje se jako "kostka" a "ořech". Prodáváme také černé uhlí, koks, dřevo a brikety. Poskytujeme prodej ...

Osobní doprava - René Zeman tel., fax: 518323229 Čerpací stanice, myčka osobních vozidel tel., fax: 518322716 Provozní doba: nonstop. Informace tel.: 518 322 690.

Vlastimil Kučera provozuje pilu v obci Moravské Knínice. Zabývám se výrobou stavebního a truhlářského řeziva. Nabízím pořez vlastní kulatiny, těžbu a přibližování dřeva. Prodávám palivové štípané dřevo. Služby: - pořez vlastní kulatiny - těžba a přibližování dřeva. Výroba stavebního a truhlářského řeziva: - trámy - latě - fošny - ...

Prodej a rozvoz propan-butanu, LPG a propanu v lahvích. Projektování a montáže v oblasti plynových zařízení.

Kominictví. Práce: - kominické. Prodej, kontrola, opravy: - hasící přístroje - požární vodovody Výroba: - podpalovače.

Nabízíme dřevěné brikety, dřevěné pelety - výroba a prodej ekologických paliv. Rozvezeme až do domu. Brikety jsou vhodné do všech typů kamen, krbů a kotlů na tuhá paliva. Vyšší výhřevnosti pak dosáhnete spalováním briket v kotli na dřevoplyn. Výroba, prodej dřevěné pilinové brikety, ekobrikety: -ekologické palivo vhodné do většiny typů kamen, ...