ZDEMAR CZECH s.r.o.

Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Kontajnerová doprava. Odvoz suti, zeminy, komunálního odpadu, odvoz stavebního odpadu. Prodej: -stavebního materiálu, písek, štěrk, přírodního kamene, drcený kámen, palivové dřevo, uhlí.

Pila Ratíškovice. Výroba řeziva: -střešní konstrukce -hranoly -desky -pergoly -impregnace. Prodej: -palivové dříví a štěpky -obchod se surovým dřívím a řezivem.

-Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy -Zprostředkování obchodu a služeb -Technické činnosti v dopravě -Specializovaný maloobchod

Prodej: - palivové dřevo, dříví Služby: - kontejnerová doprava - odvoz sutě, sutí - zemní práce - bourání

Nákup, prodej, doprava: - ropné produkty, zejména pohonné hmoty velkoodběratelům i drobným podnikatelům - dodávky topných olejů - provozních kapalin a maziv. Provoz vlastní čerpací stanice U Svitavy 3, Brno-Komárov, tel. 548 216 842

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty, paliva - biodiesel, bionafta. Distribuce a prodej bionafty.

Prodej krmiv pro akvarijní ryby. Prodej kokosových briket na grilování.

Zařízení a vybavení firemních interiérů na klíč.

Prodej: -brikety se skvělou výhřevností -okrasné kameny do zahrad. Služby: -kamionová doprava -drink''n''drive doprava v Brně.

Čerpací stanice. Prodej pohonných hmot: -benzín -nafta -olej.

Čerpací stanice, prodej, služby: -pohonné hmoty, benzín

Benzínová čerpací stanice. Maloobchod, prodej: - pohonné hmoty.

Středisko Čepro a.s. Praha. Služby: -přeprava, skladování a prodej ropných produktů -poskytování přepravních, skladovacích a dalších speciálních služeb v této oblasti dalším subjektům -ochraňování zásob státních hmotných rezerv -provoz sítě čerpacích stanic pod obchodním názvem EuroOil.