Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Mezinárodní kamionová doprava: -návěsy s plachtou -cisternové návěsy -AVIA cisterna. Prodej a montáž: -centrální vysavače kanadské HUSKY pro kanceláře i domácnosti. Prodej, rozvoz cisternovými vozy: -motorová nafta -lehký topný olej -extra lehký topný olej. Čerpací stanice: -Příbram 6, areál firmy DAS -Bohutín -Jince.

Velkoobchodní prodej a skladování pohonných látek, maziv, chemikálií a autochemie včetně dovozu.

Nákup, prodej, skladování: -paliva, maziva. Autodoprava: -silniční motorová nákladní, osobní. Autoservis. Pořádání soutěží a závodů motocyklového sportu všech výkonostních tříd. Obchodní činnost.

Činnost: - stavby na klíč - pokládka dlažby - sádrokartonářské práce - nákladní autodoprava - výroba a doprava betonu. Maloobchod, prodej: - stavebniny - prodej uhlí a paliv.

Naše služby: - autodoprava - zemní práce - prodej paliva.

Čerpací stanice pohonných hmot.

Výroba a prodej: -ekologické palivo dřevěné uhlí.

Naše činnost: -prodej: hnědé a černé uhlí, uhelné německé briket (Heiz-profi a Rekord), dřevěné brikety, koks, štípané palivové a krbové dřevo - písky, kamenné drtě, balené zahradní substráty a volně ložená mulčovací kůra - rozvoz Multicar 4x4, Avia s dopravníkem, Iveco s dopravníkem. - skládání uhlí pásovým dopravníkem až do sklepa! - ...

Čerpací stanice: -pohonné hmoty.

Prodej, distribuce: - pohonné hmoty.

Dodávka: - nábytkářské a truhlářské řezivo - dřevěné uhlí.

Služby: -autobusová zájezdová doprava, -opravy motorových vozidel, -prodej nafty, -mytí vozidel.

Prodej: - paliv - písků - štěrků. Mezinárodní, vnitrostátní a kontejnerovou autodoprava. Pronájem kontejnerů. Fakturační adresa: Kolínská 358 Chvaletice