Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Nabídka pohonných hmot, olejů a maziv pro osobní i nákladní automobily. Prodej průmyslových a leteckých paliv a maziv.

Výroba CD a DVD, čerpací stanice.

Pila: - zpracování jehličnaté a listnaté kulatiny, pilařská výroba se zaměřením na vazby a řezivo na zakázku. Sortiment: - hranoly - do profilu 70x70cm, délky 12m, případně 15m - fošny, prkna, střešní latě - standartních a atypických rozměrů - pořez ve mzdě - do průměru 100cm - truhlářské řezivo - přířezy - palivové dřevo

Benzínová čerpací stanice AGIP. Prodej: -pohonné hmoty -oleje. Autoservis,pneuservis,mytí: -osobní a dodávkové automobily.

Prodej hnojiv a agrochemikálií. Prodej uhlí a písku. Těžba a prodej bílého dolomitického vápence. Tuzemská i mezinárodní nákladní autodoprava.

Výroba, prodej: - ekologické topivo. Likvidace rostlinného odpadu.

Prodej - truhlářské řezivo Výroba - řezivo - stavební - hoblování - impregnace - sušení - plotovky Pořez vlastní kulatiny Prodej - palivové dřevo

Čerpací stanice pohonných hmot.

Čerpací stanice, benzínová stanice. Prodej: - pohonné hmoty, paliva - dálniční známky. Nabídka občerstvení ve vlastní restauraci.

Provoz čerpací stanice, benzínové stanice. Prodej: - pohonné hmoty, paliva - autopříslušenství - autodoplňky.

Čerpací, benzínová stanice K-OIL. Maloobchodní prodej: - pohonné hmoty - autokosmetika - motorové oleje -autopříslušenství - doplňkově denní tisk, časopisy a tabákové výrobky. Automyčka, myčka pro osobní i nákladní automobily.

Čerpací, benzínová stanice. Prodej: - pohonné hmoty.

Velkoobchod, prodej: - pohonných hmot. Pohonné hmoty - nafta a benzín. Palivo je kvalitní a splňuje všechny předepsané normy. Zajišťujeme distribuci paliva po celé ČR.