Pevná paliva do kotlů zahrnují fosilní a obnovitelná paliva. Mezi nejpoužívanější fosilní paliva patří černé uhlí a hnědé uhlí, mezi obnovitelná dřevo, a to i v podobě dřevěných pelet nebo briket. Tuhá paliva představují tu nejlevnější možnost vytápění.

Výroba, prodej štípaného palivového dřeva: - palivové dříví buk, habr, javor, dub. Doprava.

Výroba a prodej palivového dřeva. Doručovatelský servis - kurýrní služba - nákladní doprava do 3, 5 t.

Dřevovýroba Prodej palivového dřeva Výroba: - přepravních palet. - lešenářských podlážek.

Výroba, prodej: - štípané palivové dřevo do krbu, krbových kamen, kotle - polena, řezivo, pilařské odkory. Nákladní autodoprava, přeprava dřeva k zákazníkovi domů. Kontejnerová doprava s hydraulickou rukou - doprava sypkých materiálů, suti a stavebních odpadů. Manipulační práce s hydraulickou rukou. Sídlo: - Hluk, Pod Sádkama 1552.

Prodej: - dřevěné brikety Ekobriko - univerzální použití pro všechny druhy topidel, vhodné pro kotle na dřevo i uhlí, pro otevřené krby a krbové vložky i pro kachlová kamna. - dřevěné pelety do speciálních kotlů a krbů s automatickou regulací, přizpůsobených pro topení peletami - palivové dříví. Sklad - Zlámanec.

Firma Aleš Děckuláček se zaměřuje na pilařskou výrobu a prodej dřevní hmoty. Zabýváme se výrobou ze dřeva, vyrábíme např. dveře nebo nábytek, dále provádíme drobnou tesařskou výrobu a realizujeme dřevostavby. Najdete nás na adrese Kateřinice 353, okres Vsetín. Pila, pilařská výroba, prodej: - stavební a stolařské řezivo - palivové dřevo, ...

Prodej, eshop, montáž, distribuce: -automatické kotle na dřevěné pelety -kamna, krby na pelety -hořáky na pelety -ekologické kotle na spalování dřeva -kotle -dřevěné pelety.

Výroba, prodej: -řezané štípané palivové dříví. Práce, služby: -rizikové kácení stromů -údržba zeleně - parky, zahrady. Autodoprava, doprava, přeprava: -rozvoz dřeva.

Dřevovýroba: -smrková spárovka. Výroba, prodej: -pivní sedací soupravy -lavice, stoly. Provoz: -Lípa 247, ČD tel.:577901966, 777764102. Prodej: -palivo: -dříví, uhlí, koks, brikety.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Distribuce pohonných hmot

Velkoobchod, prodej: - uhlí - koks - dřevěné brikety - palivové dřevo.

Velkoobchod, maloobchod drogerie, prodej peletek, export-import.

Prodej uhlí - adresa: Školní statek, Velehradská 1467, 686 03 Staré Město. Autodoprava - kontejnerová autodoprava - dovoz staveb.materiálů. - adresa: Školní statek, Velehradská 1467, 686 03 Staré Město.

Prodej palivového dříví. Dřevorubecké práce.

Výroba, distribuce, prodej: - dřevěné pelety na topení - ekologické palivo.

Velkoobchod a prodej dřeva v Kroměříži nabízí firma AGMI s.r.o. Zajišťujeme na zakázku dle Vašich požadavků dřevěné vazby a krovy s možností impregnace, OSB desky, dřevo pro stolaře a truhláře, palivové dříví, palubky, stavební řezivo, řezání a hoblování dřeva. Požadovanou kvalitu řeziva si zvolíte sami při osobním výběru přímo u nás v ...

Maloobchod, prodej: -kvalitní tříděné hnědé uhlí z SD, a.s. Důl Bílina -uhelné brikety z SRN -černé uhlí -koks. Sklad Mistřice 414, areál AGRI-M tel.: 572545171

Pronájem bývalého areálu masokombinátu v Hodoníně (ul. Velkomoravská) - tel.: 518390219, fax.: 518390222 Správa, údržba, pronájem nemovitostí: -nebytové prostory -sklady, skladové prostory -administrativní prostory, kanceláře -výrobní prostory -uzavřený objekt-služba na vrátnici -služby VZV (vysokozdvižné vozíky).

Prodej: - štípané palivové dřevo, dříví

Pořez kulatiny mobilní pásovou pilou. Dřevovýrobavýroba - pergoly - nástřešky. Prodej: - palivové dřevo. Drobné stavební práce. Broušení. Frézování. Lesnické práce ořezávání, kácení stromů.

Lesnictví. Těžba, prodej: - palivové dřevo.

Maloobchod, prodej: -palivo: - koks - černé uhlí ořech, kostka - brikety - hnědé uhlí kostka, ořech

Provádím činnost odborného lesního hospodáře. Provádím poradenskou činnost v oboru lesnictví. Provádíme: - težební práce v lesích (těžba, přibližování dříví) - odvoz dříví speciálním automobilem s hydraulickou rukou (kladovka) -pěstební práce v lesích (sázení stromků, obžínání stromků, chemické postřiky, stavba oplocenek) Prodej: ...

Provádíme: - zemní a výkopové práce (bagr) - terénní úpravy (čelní nakladač) - nakládku materiálů a jiné - rozvoz, dovoz a odvoz písku, hlíny, suti, betonu atd. (nákladní vozidlo) Prodej: -dřevěné brikety z čistého dřeva s vysokou výhřevností -ekopaliva, ekologické palivo.