Pořiďte si dřevěné polotovary jako bedničky, boxy, krabičky, škatulky, krabičky na čaje, krabičky na kapesníky, truhličky, pokladničky, rámečky, šuplíky, zahradní dekorace, kuchyňské potřeby a plno dalších polotovarů, které slouží k následnému dozdobení.

Dřevovýroba Kučerňák. Zabýváme se výrobou a prodejem dřevěných výrobků pro domácnost, kuchyň i restauraci. Realizujeme malosériové zakázky do 50 ks.

Prodej řeziva. Prodej OSB, QSB, palubky obkladové a podlahové, lišty, terasové a bazénové panely tepelně opracované, specifické dřevěné zboží.

Povrchová úprava a lakování plastů (plastových oken, dveří, okeních profilů, průmyslových součástí atd.), dřevěných materiálů (dřevěných stolků, nábytku, mdf desek na kuchyňské linky atd), součástí z barevných kovů atd.

V oboru pokrývačství působí naše firma již od roku 1995. Stěžejní činnosti jsou pokrývačské, tesařské, klempířské a izolatérské práce. Střechy realizujeme komplexně od poradenství a rozpočtové činnosti zdarma přes dodávky materiálu až po realizaci zakázek. Pokrývačské, klempířské a izolatérské práce: -montáž střešní okna (střešní okno) ...

Široký výběr schodů různých typů a značek.

Prodej: -stavební materiál -stavebniny. Autorizovaný partner: -stropní systém HURDIS. Výroba a prodej dřevařských výrobků.

Stolařství, truhlářství, strolařské, truhlářské práce: Výroba, návrh řešení, montáž: -nábytek a interiéry na klíč: -kusový, kancelářský, bytový -nábytek pro banky, hotely, restaurace, obchody, lékárny, školy, školky -obklady palubkové, dýhované -podhledy, stropy, podia -schodiště vč. zábradlí dle zákazníka, materiál borovice, ...

Truhlářství, stolařství, dřevovýroba, rámování. VÝROBA RÁMŮ. Výroba, zakázková výroba: -okrasné a zasklívací dřevěné rámečky, rámy na dveře (do dveří) -rámečky (rámy) k zarámování obrazů a zrcadel -lakování, moření truhlářských a nábytkářských dílců a dvířek včetně vysokého lesku -nábytek, nábytkové dílce, truhlářské dílce, dveře včetně ...

Truhlářství. Zajišťujeme montáže dveří, podlah. Schodiště, schody.

Výroba, prodej: - dřevěného i obalového materiálu: - dřevěné obaly, paletové nástavce, ohrádky na palety, palety.

Výroba, práce: -prodej schodiště -dveře -podlahy -obložení -pergoly.

Export, vývoz, import, dovoz, prodej: - hutní materiály: - profily, trubky, plechy - zemědělské produkty - palivové dřevo - výrobky ze dřeva, dřevěné výrobky.

Maloobchodní prodej (e-shop) -laminovaná a surová dřevotříska KRONOSPAN, EGGER, WODEGO -sololit -hrany laminované s lepidlem a narážecí -kuchyňské pracovní desky -kuchyňské vybavení, dřezy, dvířka -podlahové a masivní lišty -nábytkové kování BLUM -kování na posuvné dveře -úchytky -kování spojovací a plastové -lepidla, tmely, ...

Návrh, výroba, montáž kompletní interiéry, nábytek a výrobky stavebního truhlářství. Výrobky: -okna, oken -dveře, dveří -novéRepase -repliky -vrata -schodiště -obklady -kuchyně -nábytek.

Výroba: -dřevěné hračky -hrací kostky a figurky -gravírování, značení a řezání laserem -průmyslový potisk dřeva a plastů -CNC plošné frézování a tvarové výřezky ze dřeva -soustružení dřeva -výroba reklamních a propagačních výrobků ze dřeva.

Klempířské a pokrývačské práce, montáže střešních oken, okna, oken, půdní vestavby a dřevěné stavby na klíč. Montáž všech druhů střešních oken: Velux, Kubeso, Roto, Langer. Postavení dřevěné stavby nebo zhotovení půdní vestavby na klíč. Práce na střeše.

Maloobchod, prodej, stavebniny. Stavební materiál: -palubové desky, dřevěné palubky, dřevěných palubek, palubka: -obkladové, podlahové -hoblovaný polotovar. Lišty, hranoly, hranolky, plotovky, ploty, plotů: -OSB-dřevoštěpkové desky -spárovek, spárovky, spárovka - parapetů vnitřních, parapety - kuchyňských pracovních desek, kuchyňské ...

Maloobchod, prodej, domácí dílna: -veškeré zboží, domácí potřeby pro kutily -dřevěné lišty, hranoly, obklady, vruty, hřebíky, PVC hadice, PE fólie, zámky, kování, nářadí, tmely, lepidla, malířské prostředky, těsnění, žárovky, baterie.

Uměleckořemeslné zpracování dřeva .

Práce: - truhlářské. Výroba: - schodiště - obklady schodů.

Dřevovýroba: -slévárenské modely.

Výroba: -dřevěné formy v různých velikostech a tvarech: -na perník -cukroví -máslo -sýr -řezbářství.

Pilařská výroba, pila. Výroba, prodej: - dřevo - řezivo.

Dodávka, montáž, poradenství: -menší dřevěné stavby (dřěvěná stavba) typu zahradní domky -domky na nářadí -garáže -přástřešek, přístřešky na automobily -pergola, pergoly -altány, altánky, altánek -stáje -dětské domky a dřevěné doplňky pro zahradu (např. truhlíky na květiny, okrasné mřížky atd.).