Pořiďte si dřevěné polotovary jako bedničky, boxy, krabičky, škatulky, krabičky na čaje, krabičky na kapesníky, truhličky, pokladničky, rámečky, šuplíky, zahradní dekorace, kuchyňské potřeby a plno dalších polotovarů, které slouží k následnému dozdobení.

Výroba - formy pro vakuové tváření plastů Výroba - slévárenské modely Truhlářství

Zhotovení střech a klíč. Montáž dřevěných teras.

Návrh, výroba, montáž, dodávka: -dřevěné příhradové vazníky -konstrukce ze dřeva -haly, domy, sklady, jízdárny

Výroba schodišť, dřevovýroba a montáž..

Prodej - truhlářské a stavební řezivo - OSB desky, palubky, plotovky - fošny, latě, prkna - štípané palivové dřevo - spojovací materiál, vruty, kování - nátěrové hmoty

Dovoz, prodej - překližované desky březové, vodovzdorné s povrchovou úpravou, truhlářské - palubky - spárovky - překližky - březové postelové lamely, bočnice

Návrhy, realizace: -bytové i kancelářské interiéry na klíč Dodávka, prodej, maloobchod: -dřevěné a dřevoplastové terasové, fasádní a plotové systémy -Homapal a výrobky z něj -nábytkek značek Uffix, Roberti, Santarossa, Armony, Salcon, Siloma, Antares, Pescarollo.

Výroba, prodej: - dřevěná schodiště.

Dřevovýroba, montáž: - balkónové zábradlí, - alpské balkóny, - schodiště, - ploty.

Výroba, prodej, e.shop: - palubky, podlahovky - plotovky - hoblovaná prkna, latě a hranoly - stavební latě a prkna - spojovací materiál - stavební spojovací kování - nábytkové kování - nátěrové hmoty - nářadí - nástroje.

Truhlářské práce Zakázková výroba - nábytek - kuchyně, kanceláře atd - bytové doplňky - montáže nábytku - dřevěné ploty -drobné dřevěné kulisy -opravy dřevěného nábytku a věcí ze dřeva

Truhlářství - výroba - kuchyně - dřevěné schody - kancelářský nábytek.

Soustružení dřeva na CNC strojích: - výrobky nejrůznějších tvarů a velikostí. Výroba: - polotovary pro hračkářskou výrobu: - kuličky, kolečka, kroužky, válečky, kolíčky, tělíčka. - nábytkové úchyty různých tvarů a provedení - zboží netradičních tvarů: - hrací kostky, figurky, zátky k lahvím - tyče k zábradlí, stolové nohy.

Soustružení dřeva na CNC strojích: - výrobky nejrůznějších tvarů a velikostí. Výroba: - polotovary pro hračkářskou výrobu: - kuličky, kolečka, kroužky, válečky, kolíčky, tělíčka. - nábytkové úchyty různých tvarů a provedení - zboží netradičních tvarů: - hrací kostky, figurky, zátky k lahvím - tyče k zábradlí, stolové nohy.

Prodej - pneumatiky pro traktory, harvestory, vyvážecí soupravy - oleje, maziva - lesnické pomůcky - řetězy záběrové, ocelové.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: Parafínové svíčky Svíčky dodáváme na území celé republiky prostřednictvím velkoobchodní distribuce, eshopu a přímím závozeň maloobchodních prodejen. Svíčky od nás naleznete v hoby řetězcích, v řetězcích s potravinářským a drogistickým zbožím. V maloobchodní síti jsou to především prodejny drogistické, prodejny s ...

Výroba soustružením: - skříně - komody - drobný nábytek

Truhlářské práce Kompletní realizace - bytové a nebytové interiéry Výroba, montáž - atypické kuchyňské linky Montáž - atypický nábytek (vestavěné skříně, nábytek do ložnic, ...) Výroba - atypický nábytek (vestavěné skříně, nábytek do ložnic, ...) Výroba - atypické vnitřní dveře Výroba - ...

Nábytek, dřevěné interiérové a venkovní dveře Nabízím služby zakázkového truhlářství. Na zakázku pro vás vyrobím venkovní i interiérové dřevěné dveře, schodiště a kuchyně i veškerý nábytek z dřevěných i umělých materiálů.

Nákup a výroba: -pražce surové, impregnované, kolejové příčné, výhybkové, mostnice vč.dodávky protištěpných spon. -dubová dlažba včetně impregnace. Služby: -poradenství obor dřevařství -zajišťování odbytu tuzemsko, zahraničí. Export, import.