Hutní materiály pro stavební a výrobní společnosti i malé odběratele. Betonářská výztuž, pletiva, trubky, plechy, nosníky, kotvy, sítě, kované polotovary, závitové tyče a mnoho dalšího. Veškeré hutní materiály splňují přísné normy a disponují certifikací.

Ing. Martin Ostárek zajišťuje: - prodej hutního materiálu a pletiva - půjčovna lešení - prodej svařovacích elektrod a CO drátů - drobné zámečnické práce, odvoz materiálů, poradenství

Společnost FEROSTAV, a.s. má několik oborů podnikání mezi které patří divize TATRA, která se zabývá prodejem širokého sortimentu hutního materiálu, divize Energetika provádějící výstavbu i plynofikaci kotelen a divize Nemovitostí nabízející k pronájmu skladové prostory. Najdete nás v Kolíně na ulici Ovčárecká. Prodej, velkoobchod, maloobchod, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiály: - ocelová dna - klenutá dna - lisovaná dna - trubkové oblouky, T-kusy, redukce, příruby.

PROGRES OCEL Hradec Králové spol. s r.o. se specializuje na nákup a prodej hutních materiálů. Hutní materiál dodáváme především pro strojírenský, petrochemický a energetický průmysl. Velkoobchod, maloobchod s hutním materiálem. Specializujeme se především na ocelové plechy a tvarovky pro výrobu ocelových konstrukcí, tlakových nádob, ...

Pobočka. Dodávka, prodej: - ocelové konstrukce - střešní a fasádní systémy - kabiny a vozíky pro lesnictví - převodovky pro větrné turbíny - konstrukce pro ropné plošiny - hutní materiál.

Pálenice u Jiřího -pěstitelské pálení Prodej: -stavební materiál, stavebniny, izolace, písek, plyn, hutní materiál -prodejna HOBBY - železářství, elektro, zahrádkářské potřeby, dárkové lahve na pálenku.

Výroba: - zpracování hutního materiálu - betonéřské ocel - nástrojářská ocel - kontejnery - válcování za tepla - válcování za studena.

Prodej a dělení hutních materiálů

Hutní materiály-prodej-dělení-doprava.

Hutní materiály-prodej-dělení-doprava.

Hutní materiály: -prodej -dělení -doprava.

Hutní materiály-prodej-dělení-doprava.

Hutní materiály-prodej-dělení-doprava.

Hutní materiály-prodej-dělení-doprava.

Prodej, velkoobchod: -barvy, laky -barva fasádní, interiérová -fasádní barvy akrylátové, silikátové a silikonová, bílá a probarvená -omítky, omítka -penetrace -renovační materiál, speciální laky a zateplovací systémy značky DÜFA -malířské potřeby, drogerie -ochranné pracovní pomůcky -pryskyřičné a akrylátové bílé i barevné nátěrové ...

Železářství. Maloobchodní prodej: - nástroje a nářadí - hutní materiál - druhovýrobky - neželezné kovy - svařovací a spojovací materiál - zahradnické a hospodářské potřeby.

Dodávka, velkoobchod: - ocel - konstrukční ocel.

Výroba, montáž a prodej: - ocelové konstrukce-veškeré - kontejnery, palety, regály - vrata, lávky. Zámečnické práce. Hutní materiály - prodej. Bývalá KONSTRUKTIVA.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.

Maloobchod, velkoobchod: -železářství -hutní materiály -profily -trubky -ocel -barevné kovy -nerez -spojovací materiál -nářadí -smluvní prodejce FERONA.

Výroba, prodej, servis: -hydraulické válce. Prodej: -hutní materiál -motorové pily řetězové -sekačky na trávu -tlakové hadice na hydrauliku a pneumatiku -hydraulickkké prvky -chromované pístní tyče.

Stavební práce: - průmyslové tepelné izolace - zateplování - opláštění budov - izolace střech - klempířské práce. Prodej: - izolační a hutní materiál.

Pront Mont Zámečnické, svářečské, montážní a demontážní práce. Zakázková kovovýroba. Prodej: -hutní materiál.

Jsme česká společnost se sídlem v Praze. Dodáváme široký sortiment oceli a ocelových výrobků pro energetiku, letectví, automobilový, železniční, stavební a další průmysly. Mezi naše největší hodnoty patří zkušenosti, dovednosti a znalosti v podnikání. Našim zákazníkům pomáháme s individuálním řešením dle jejich potřeb v rámci celé Evropské unie a ...