Hutní materiály pro stavební a výrobní společnosti i malé odběratele. Betonářská výztuž, pletiva, trubky, plechy, nosníky, kotvy, sítě, kované polotovary, závitové tyče a mnoho dalšího. Veškeré hutní materiály splňují přísné normy a disponují certifikací.

Prodej výrobků Třineckých železáren: - kontislitky - bloky - bramy - sochory - železniční kolejnice širokopatní, výhybkové kolejnice, tramvajové kolejnice, kolejnice pro důlní a polní dráhy, lišta kolejové brzdy - komponenty pro kolejový svršek (podkladnice, kluzné profily, svěrky, spojky) - úhelníky rovnoramenné.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - železářské potřeby, hutní materiál, nářadí, domácí potřeby - stavebniny, stavební materiál - barvy, laky, tmely, lepidla. Dřevoprodej. Půjčovna strojů a nářadí. Pneuservis. Centrum bezpečné jízdy - akreditované školící středisko řidičů a středisko bezpečné jízdy.

Velkoobchod, prodej, import: - hutní materiál, neželezné kovy - hliníkové plechy - hliníkozinkové slitiny - výrobky z neželezných kovů - střešní krytina - elektrolytický zinek - barevné kovy a jejich polotovary.

Prodej: - ochranné pomůcky - pracovní oděvy - hutní materiál - plechy.

Prodej: - hutní materiál - ocelové plechy. Výroba: - hydraulické válce Výkup: - kovový odpad.

Vývoj, realizace: - technologie na zpracování průmyslových odpadů. Slévárenství. Strojírenství. Strojní obrábění. Recyklace průmyslových odpadů. Velkoobchod: - hutní materiál.

Velkoobchod: - hliník. Práce: - kovoobrábění - zámečnické.

Divize Hutní materiál. Prodej, maloobchod, velkoobchod, výroba: -ocelové plechy -hutní materiál.

Zprostředkování kontaktů s polským výrobcem hutního materiálu HUTA FLORIAN. Výrobky: -pozinkovaný plech -lakovaný plech -střešní krytiny-plechy -trapézové plechy -fasádní panely.

Zprostředkování: - obchod, služby. Prodej: - nástrojové oceli - suroviny pro slévárenství - výpalky, ingoty - za tepla válcované plechy. Řezání oceli. Dělení kovových materiálů.

Velkoobchod výrobků z kotlových ocelí: -trubky, plechy, kovové tyče, výkovky, kolena, podlahových roštů a roštů pro lávky.

Prodej: - hutní materiál - stavební materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -průmyslové hadice -hadice pro vzduchotechniku -příslušenství-redukce, spojky, svorky, objímky.. -spirální hadice z PVC, PUR, PP, PE -průmyslové a nástrojové nože -hutní materiál-trubky, dráty, pásy.. -plastová i dřevěná okna a dveře -žaluzie.

Výroba, vývoz, export, import: - kovovýroba - zápustkové výkovy děrované, kruhové, tvarované, válcované Prodej: - hutní produkty a válcované oceli. Strojní opracování strojírenských dílů. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - nástrojové oceli - oceli pro kování výkovků - ocelové profily, plechy, trubky - feroslitiny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - komínové systémy - zdící materiály - obklady, dlažby - hutní materiály - nářadí.

Společnost EXPO IMPO TRADE OSTRAVA s.r.o. Vám nabízí nejen kvalitní sortiment betonářské oceli a plechů, ale také ostatních produktů z oceli pro široké spektrum použití. Zabýváme se jak prodejem na území České republiky, tak prodejem v Polsku a na Slovensku. Spolupracujeme výhradně s kvalitními zpracovateli oceli jako jsou například Arcelor ...

Velkoobchod, dodávka: - hydraulika, pneumatika, čerpadla - hutní materiál - ložiska - kloubové hřídele. Akreditovaná zkušební laboratoř pro 3D měření tvaru, polohy a rozměru na souřadnicovém stroji.

Výroba a prodej: - hřebíky. Prodej materiálu: - lepenka - střešní šindel - krytina - spojovací materiál - plech.

Prodej: - hutní materiál - plechy - pásy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - železářské zboží - kovové součástky - spojovací materiál.

Maloobchod, prodej: - hutní materiál - spojovací materiál - mechanické a elektrické ruční nářadí.