Hutní materiály pro stavební a výrobní společnosti i malé odběratele. Betonářská výztuž, pletiva, trubky, plechy, nosníky, kotvy, sítě, kované polotovary, závitové tyče a mnoho dalšího. Veškeré hutní materiály splňují přísné normy a disponují certifikací.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Poskytování technických služeb -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické ...

Výroba skla a skleněných výrobků Výroba ostatních nekovových minerálních výrobků Výroba brusiv a ostatních nekovových minerálních výrobků j. n. Výroba klenotů a příbuzných výrobků Výroba základních kovů Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, kromě strojů a zařízení

Velkoobchod, distribuce, prodej: - kompletní škála armovacích sítí do betonu - armovací drát do betonu - hutní materiál-široký výběr - profily I***, L***, U***-jekl, trubky, pelchy.

Pobočka. Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - betonářská ocel - svařované KARI sítě do betonu - ocelové plechy válcované za studena, za tepla - plechy trapézové, žebrované, lístkové, pozinkované, válcované - profilové tyče - trubky ocelové - tenkostěnné profily svařované - otěruvzdorné plechy.