Hutní materiály pro stavební a výrobní společnosti i malé odběratele. Betonářská výztuž, pletiva, trubky, plechy, nosníky, kotvy, sítě, kované polotovary, závitové tyče a mnoho dalšího. Veškeré hutní materiály splňují přísné normy a disponují certifikací.

Velkoobchod, export, import, prodej: -hutní materiál z nerezové oceli -nezezová ocel -součásti nerezových potrubních rozvodů -hadice pro potravinářský a chemický průmysl.

Maloobchod, prodej: -stavebniny -stavební chemie -izolace -obklady a dlažby -hutní materiál -cihly -sádrokartony -pletivo -strešní krytiny Půjčovna: -stavební technika -zahradní technika

Výroba a prodej součástí pro hromosvody a uzemnění v zinkovém, měděném a nerezovém provedení. Prodej: - klempířské prvky a plechy. V naší prodejně ve Zvoli u Prahy najdete zboží stále skladem. Nářadí a potřeby pro: - klempíře - řemeslníky

Výroba, prodej: -pásová ocel válcovaná za studena -oceli k cementování -oceli k zušlechťování -oceli na pružiny a další použití.

Výroba, prodej: -pásové oceli válcované za studena z ocelí -hlubokotažných -konstrukčních -uhlíkových -legovaných -nerezových -speciálních.

Prodej - brusivo Prodej - hutní materiál Prodej - nářadí Zámečnictví, výroba - ocelové konstrukce, tepelné zpracování Provozovny: Grunta 44 (okr. Kolín) Hlízov 1 (okr. Kutná Hora)

Prodej - brusné a řezné kotouče - brusky Prodej - elektrické nářadí brusky - hutní materiály /trubky, plechy, profily/

Prodej - barevné kovy - hutní materiál Řemesla, služby - kovoobrábění - soustružnické práce

Činnost: - prodej a dělení plechu - přesné střihy na míru.

Prodej: - hutní materiál. Výroba: - vrata - ploty - mříže.

Hutní provoz, výroba: -slitin a předslitin neželezných kovů na bázi Al, Cu. Práce: -lakování kovových pásů technologií Coil Coating. Podniková prodejna, maloobchod: -plechové tabule, svitky. -klempířské prvky. Tel.: 315730220

-Velkoobchod a maloobchod. -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. -Zprostředkování obchodu a služeb. -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin. Klempířství a oprava karoserií.

Prodej: -hutní materiál. -trubky, plechy. -betonářská ocel. -traverzy. Práce: -zámečnické. -svářečské. Tel.: 724027495

Prodej: -hutní materiál -spojovací materiál -ložisko -příslušenství.

Prodej stavebnin: - kompletní sortiment zdících prvků - rozvoz zakoupeného zboží vozidlem s hydraulickou rukou. Prodej hutního materiálu: - kompletní sortiment hutních profilů - dělení hutního materiálu na požadovanou délku.

Velkoobchod: -hutní materiál -stavební železo. Stavba ocelových konstrukcí. Zprostředkování výrobních kooperací.

Dodávka, prodej, sklad: - tažené, opracované tyče - konstrukční, uhlíková, automatová, legovaná, nerezová, tažená, loupaná, válcovaná - speciální profily - příslušenství pro vinice. Držitel Certifikátu ISO 9001.

Společnost IT Bohemia s.r.o. byla založena v roce 1996 se specializací na velkoobchod s ocelovými plechy. Kromě centrály v Plzni je obchodní činnost zajišťována společnostmi IT Bohemia Praha a IT Bohemia Ostrava. V současné době je základním předmětem podnikání skupiny obchod s kompletním sortimentem hutních výrobků (plechy, profily, trubky ...

Jeřábnické práce do 20 tun Výroba - ocelové konstrukce Prodej - hutní materiál Zámečnické práce

Prodej - hutní materiál Výroba - slitiny - ocel - výkovky

Prodej: - stavební materiál, stavebniny - hutní materiál. - profily, trubky, plechy - průmyslové zboží.

Dodávka - hutní materiál

Likvidace technologických zařízení nakládání s odpady Obchodní činnost Nákup a prodej - barevné kovy a železo Zámečnická činnost

Služby: -výroba exotermických směsí -formovacích směsí -exotermických nástavců -speciálních(krycíh a odsiřovacích) směsí. Prodej: -hutní materiály -spojovací materiály -svařovací materiály -řezné a brusné kotouče.