V sortimentu technických plynů najdete velmi různorodé produkty, jako jsou plyny pro svařování plamenem, a to acetylen a kyslík, dále pak čpavek pro výrobu ledu, vodík jako redukční činidlo, helium pro plnění nafukovacích balónků anebo třeba argon a jiné.

Vývoj - technologie anorganických kyselin, louhů, technických plynů, sody a pigmentů

Výroba, montáž: -certifikované komínové systémy KLASIK Komínový servis: -vložkování komínů -frézování komínů -autorizované měření emisí -kontroly a čištění komínů -návrhy spalinových cest -revize a posudky -posudky soudního znalce. Prodej: -technické plyny Air Products.

Výroba - technické plyny. Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce.

Diagnostika: - automobilymontáže LPG a CNG - revize LPG Čerpání LPG, prodej: - propanbutanové lahve Pronájem: - kancelářské a obchodní prostory

Výroba elektroniky: -měniče -nejmenší telefonní ústředny-jedna státní linka na dvě pobočky, doplňky k telefonům -čidla -elektronika pro zdravotnictví-polohovací postele, epilátory -elektronika pro motorová vozidla- centrální zamykání, imobilizéry, dálkové ovládání, elektrické stahování oken autoalarmy -regenerátory olověných ...

Sortiment zboží: - úplný sortiment pohonných hmot - automobilové benzíny, motorová nafta asfalty - silniční, modifikované a průmyslové automobilové motorové oleje, průmyslové oleje, řezné oleje, mazací tuky - lehké topné oleje (LTO), těžké topné oleje (TTO), ekologické topné oleje s nízkým obsahem síry. Skladování a stáčení: - ...

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ: -tlakové láhve LINDE GAS -technické plyny-kyslík, acetylén, CO2, argon, corgon, dusík, balongas, vodík, propan -medicinální plyny-oxid dusný, kyslík a oxid uhličitý med

Zemědělství. -rostlinná výroba -živočišná výroba Technické plyny.

Výroba: - technické plyny - elektromotory, generátory - měřící a kontrolní přístroje.

Velkoobchod, prodej: -akumulační kamna -elektroinstalační materiál. Distribuce, prodej: -LPG -propan-butan -technické plyny.

Velkoobchod, plnění, pronájem, prodej: - tlakové lahve CO2 - sifonové bombičky - plnění na počkání - výčepy, sváření, hasící přístroje.

Dodávka, montáž, servis: -dojírny a dojírenské zařízení -stavby pro skot a prasata, kejdy a hnůj -oprava kontajnerů pro komunální odpad. Výroba: -kovovýroba. Prodej: -technické plyny Linde Gas a.s.

Distribuce vysoce čistých vzácných plynů, jejich směsí.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství, topenářství.

Prodej: - LPG do vozidel - propanbutan v lahvích.

Projekce, realizace, instalace: -ústřední topení -plyn -voda -kanalizace -instalatérské práce -výroba technických plynů -architektonické a inženýrské činnosti.

Instalace: -voda -topení -plyn. Práce: -instalatérské. Výroba zámků a kování. Výroba technických plynů.

Messer Technogas s.r.o. je členem skupiny Messer Group, nadnárodního uskupení firem se sídlem v Sulzbachu v Německu.

Výroba, prodej: - technickíé plyny.

Výroba, nákup, prodej: - pletené zboží Plnění tlakových nádob plyny.

Prodej, výkup a plnění: - plynové lahve propanem a propan-butanem pro pohon vysokozdvižných vozíků a výrobu tepla. Prodej technických plynů. Čerpací stance LPG a nafty. Svářecí technika.

Velkoobchod s pevnými, tekutými a plyn. palivy a příbuznými výrobky.

Výroba: - technické plyny - chladicí, větrací a klimatizační zařízení - domovní instalatérské práce

Oprava, servis: - čerpací technika - čerpadla. Výroba technických plynů