AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Prodej: -barvy, laky -ředidla -lepidla, tmely -technický benzín, petrolej -FRIDEX. Sběrna: -fotopráce.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy.

Velkoobchod, maloobchod: - hutní materiál - plechy, trubky

Výroba ze dřeva. Prodej: - stavební řezivo - střešní latě, fošny, hranoly, prkna - hoblované řezivo - plotovky - venkovní nábytek - zahradní set z masivu, židle, stůl - pergoly, altány - palubky - podlahové, obkladové - palivové dřevo štípané - vruty do dřeva.

Zpracování grafitové suroviny, výroba mikromletých grafitů a exotermických krycích prášků.

Služby: -jeden z nejvýznamnějších dodavatelů automobilových finalistů celosvětově -lisování a svařování autodílů -ocelové výlisky.

Výroba a prodej: -dřevěné hračky -didaktické hračky -drobné hračky na kolečkách -hračky na tyčce -pokladničky -stojánky na tužky -tahací hračky -reklamní předměty -úchytky, kolečka, tyčky, soustružené polotovary -prodej jakostního dřeva -zakázková výroba pro truhláře, kutily, malé nábytkářské firmy. Služby: -sušení ...

Zemní práce-odbahňování rybníků, čištění stok a lesních linek, základové desky o pod. výroba palivového dřeva

Výroba: -ruční nářadí -nástroje pro ohýbání, tažení a dělení kovů -měřidla, měřící pomůcky. Prodej: -průmyslové, železářské zboží -elektro -brusné, rozbrušovací kotouče -měřící přístroje -ruční, motorové nářadí, nástroje. Poradenství v oboru nářadí a nástrojů.

Výroba a prodej: -kompletní okapové systémy -měď Cu -titanzinek TiZn -pozink -barevné okapy -komponenty pro automobilový průmysl, obytné přívěsy, -kovové nábytkové díly -systémy pro skladování -páternosterové skříně, pojízdné regály -kovové střechy a opláštění budov.

Výroba, dodávka: -čistírny odpadních vod-ČOV*-od 3 do 1000 ekvivalentních obyvatel -kontejnerové provedení K.D.C. -celozákrytové odvětrání -rodinné plastové bazény včetně vystrojení -plastové septiky, kalojemy, vodojemy, šachty, expanzní nádrže, lapače tuků, revizní a měrné šachty, kontejnery pro filtr CINIS -plastové ...

Práce: -slévárenské -truhlářské -nástrojářské. Výroba: -sklářské formy pro všechny druhy sklářských strojů

Výroba: - materiály pro obuvnický, galanterní, oděvní průmysl - úplety - tkaniny

Pila. Výroba: -truhlářské a stavební řezivo -výroba lamel na eurohranoly -kompletní dodávky řeziva pro dřevostavby. Prodej: -palivové dřevo (krajiny) -štípané palivové dřevo. Velkoobchod: - pelety nejen ze dřeva - brikety nejen ze dřeva

Kamenolom. Těžba: - žula Výroba: - žulové dlažební kostky - krajníky - žulové desky

Dřevovýroba, výroba: - tenké lamely pro povrchové vrstvy dřevěných dýhovaných podlah - dubové parkety

Prodej: - pevná paliva - uhlí Nákladní autodoprava. Zemní práce.

Služby: - recyklace odpadní Aramidové textilní materiály a další nehořlavé speciální textilní materiály na výrobky Výroba: - aramidové netkané textilie - leštící kotouče - bezpečnostní plachty - pracovní pomůcky

Pila. Výroba, prodej: -dřevo -truhlářské řezivo -pořez kulatiny -výkup kulatiny -sušení řeziva -krovy a impregnace v namáčecí vaně -stavební řezivo -palubky -hoblovací materil -střešní latě -hranoly.

Dodáváme širokou paletu jízdáren, kruhových jízdáren a kolotočů. Venkovní a vnitřní boxy pro koně. Materiál na ohrady, stavební řezivo, palubky, plotovky, prkna. Truhlářské řezivo.