AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba: - tepelně izolační boxy z materiálu Purenit pro venkovní žaluzie a rolety s tepelně izolačním podomítkovým bočním vedením - tepelně izolační podkladové profily pro jakýkoliv typ oken a dveří

Firma Jaromír Tomšovic, Dis. z Bolíkovic v okrese Prachatice provádí kontroly kotlů a klimatizací pro zákazníky z celého Jihočeského kraje. Provádíme: - kontroly kotlů - kontroly klimatizací, klimatizačních systémů - revize tlakových zařízení - práce termokamerou - činnost koordinátora BOZP. Zajišťujeme: - provedení energetického ...

Činnost - výroba dřevěných lepených I-nosníků - foukaná izolace.

Pila Kamenná, pilařská výroba: - stavební řezivo.

Činnost: - zemní práce - ruční pokládka tvarovek v různých skladbách a barevných vzorech - pokládka kamenných a keramických dlažeb - stavby plotů z kamene a prefabrikovaných dílů - stavby opěrných zdí z kamene a prefabrikovaných dílů

Činnost - práce z kamene - pokládka kamene, kamené zdivo, kamenná dlažba.

Kamenolom - těžba, výroba a prodej drceného kameniva - obalovny asfaltových směsí, silniční a inženýrské stavby, - kamenivo pro kolejová lože a regulaci vodních toků.

Kamenolom - těžba, výroba a prodej drceného kameniva - obalovny asfaltových směsí, silniční a inženýrské stavby, - kamenivo pro kolejová lože a regulaci vodních toků.

Lom. Těžba, výroba a prodej: -drcené kamenivo -kamenivo pro kolejová lože či regulaci vodních toků.

Klempířství a oprava karoserií -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba jízdních kol, vozíků pro invalidy a ...

Dodávka, prodej - brusivo - brusné kotouče - řezné kotouče - tavící kelímky

Produkty: - výroba a prodej široké škály betonů - přírodní tříděné i netříděné kamenivo - lité anhydritové potěry AnhyLevel pro vytvoření dokonale rovné podlahy - lité cementové potěry CemLevel pro podlahy ve vlhkém prostředí nebo v prostorech s požadovanou pevností - lité izolační cementové pěny Poroflow umožňující snadné provedení ...

Pila. Prodej: -truhlářské a stavební řezivo -hranoly, fošny, latě, prkna, krajina, palivo, tyčovina -krovy, vazby, přířezy.

Výroba, rozvod: - teplo - tepelná energie

Zabýváme se výrobou nábytkových dílců, nábytku, hraček a obalů. Vyrábíme nábytkové dílce - rámy, lišty, nohy, přířezy. Nábytek - dětský dřevěný nábytek, kancelářský i obývací nábytek a nábytkové doplňky. Dřevěné hračky Kipito - stavebnice, kostky, tabule. Výroba dřevěných obalů - bedny, krabice, krabičky.

IMSTA PÍSEK - prodej uhlí, písky, drtě, štěrky, kačírky, antuka, dekorativní kameny, kamenné drtě. Stavební materiály prodáváme a rozvážíme našim zákazníkům po celé ČR i zahraničí. Působíme především v Jihočeském kraji a ve městech Písek, Strakonice, Milevsko, Blatná, Tábor, Sušice, České Budějovice, Mirotice, atd.

Pila, výroba: - trámy, latě, prkna - palety - výkup a pořez kulatiny

Služby: - energetické poradenství, úspora energií.

Palivové dřevo JMD, výroba, prodej: - palivové dříví.

Společnost MIREN s.r.o. se zabývá prodejem a distribucí ekologických stavebních materiálů pro ekologické a pasivní bydlení. Jsme výhradními distributory německé společnosti AURO pro Českou republiku a Slovensko. Naši prodejnu a showroom naleznete ve Štěpánovicích u Českých Budějovic. Prodej, distribuce, internetový prodej, e-shop: - ...