AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Provozovna sklad České Budějovice. Prodej: -hutní materiál -plechy -trubky -profily -jäkly -tažená ocel - válcovaná ocel.

Výroba: - tkaninové kompenzátory - filtry látkové, kapsové - filtrační hadice a rukávy Oprava, servis: - vzduchotechnika Revize protipožárních klapek a systémů MaR.

Prodej : - grafit Služby: - technické poradenství z oboru energetiky

Výroba: - polyurethanové plastické materiály - tvarovky, tvarové součásti pro stroje

Pila, výroba, prodej: - řezivo - prkna, latě, fošny.

Provozování vodovodů a kanalizací - pohotovostní linka tel. 722 951 555.

Výroba, prodej: - vnitřní a venkovní parapetní desky - dveřní výplně. Prodej: - okenní sušáky na prádlo.

Sídlo firmy Třebíč, Bráfova 16, tel. 568840363. Údržba, opravy: -parní turbíny a turbogenerátory -dieselmotory a dieselgenerátory, kompresory a kompresorové stanice -elektromotory vysokonapěťové a nízkonapěťové -instalace a opravy elektrické stroje a přístroje -armatury a potrubí -vybrané druhy čerpadel (čerpadla) -vzduchotechnická ...

Prodej a svařování plastů PP a PE Výroba: rybářské pramice, jímky, septiky, vodoměrné šachty, šachty k vrtu, bazény, stoly pro potravinářský průmysl a další výroba na zakázku. Prodej: plastové rošty, stěnové prvky, plastové sudy, objedmová rouna, Tiros, struny do sekaček

Prodej - okapové systémy, plechy - střešní tašky, šindele a jiné lehké střešní krytiny.

Prodej: - palivové dřevo, dříví Služby: - rizikové kácení stromů - těžba a přibližování dřeva

Poradenství: -obor lesnictví, pilařská výroba -provozování lesní a zemědělské výroby. Služby: -lesnictví -pila -silniční motorová doprava.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej - přírodní kámen andezit, břidlice, pískovec

Prodej: - palivové dřevo, dříví - sazenice lesních dřevin. Služby: - výkup dřevní hmoty.

Naší činností je prodej hutního materiálu a kompletní servis spojený s realizací zakázek. Nabídku hutního materiálu tvoří válcované profily (I, IPE, U, UPE, L, HEA, HEB), ocel plochá, kruhová, betonářská a čtvercová, uzavřené profily (JÄKL), trubky černé, plechy černé a trapézové, sítě do betonu KARI, podlahové rošty, pletiva a další. Atestovaná ...

Rozvod tepla Dodávání páry a klimatizovaného vzduchu Sladkovodní akvakultura

Dodávky produktů pro lakovny : -chemické produkty ke koagulaci barev a laků -práškové reakční produkty na čištění odpadních vod -vzduchové filtry -kapsové filtry -technologická zařízení pro lakovny -technologická zařízení na čištění průmyslových odpadních vod -snímací laky -návleky na roboty -lepivé rohože -průmyslové ...

Ferospoj s.r.o. se sídlem ve městě České Budějovice realizuje prodej spojovacího materiálu, hutních druhovýrobků, plotových systémů, kotevní techniky, zemních vrutů, nářadí a další. Provozujeme on-line železářství, ale i kamennou prodejnu. Doplňkový prodej spotřebního zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky - technická drogerie - chemie - prací a čistící prostředky - technická drogerie - drogistické zboží.