AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Velkoobchod, maloobchod, prodej, vzorkovna, poradenství, zásilková služba: -kování pro vestavěné skříně ALUPROFIL -fotoskla -nábytkové úchytky, reling -hliníková dvířka na nábytek SIRO ALU-Style -dekorativní fólie SIRO-BURG -nábytkové kování SCHWINN, SIRO, NOMET, GAMET, BLUM, HETTICH: -úchytky, věšáky, stolové nohy a soklové ...

Benzínová čerpací stanice. Maloobchod, prodej: - pohonné hmoty.

Výroba: -vyfrézování samonosných schodišť z Vašich spárovek na CNC obráběcím centru (schodnice, stupně, sloupky, madla) -kompletní zhotovení výkresové dokumentace na výrobu schodišť (půdorysy, 3D pohledy, výpisy pro výrobu spárovek, šablony pro výrobu M 1:1) -soustružení příček a sloupů na CNC soustruhu Výroba: -dřevěná schodiště ...

Pila, prodej: -dřevo. Zajištění pilařské výroby a impregnace dřeva. Nabídka dřevěných výrobků a tepelně ošetřených obalů či palet.

Zabýváme se výrobou a zpracováním plastových dílů. Provádíme vakuové tváření plastů, CNC opracování plastů, vyztužování plastů, kompletace výrobků,

Vodárenská společnost. Služby: -dodávka vody. Nahlašování poruch: Tel: 516427249

Prodej: -suroviny pro kosmetiku a farmacii -rostlinné extrakty, živočišné oleje, tuky, vazelíny, glycerín -esenciální oleje -vitamíny a účinné látky -minerální soli a chemikálie -emulgátory, carbomery, konzervanty. Provozovna Břeclav: Jiří Harašta Sovadinova 2a.

Velkoobchod, prodej: - pohonné hmoty, palivo. Služby: - překladatelské, překlady - tlumočnické, tlumočení.

Výroba: - plastové výrobky - pryžové výrobky, gumové výrobky. Velkoobchod, prodej.

Výroba, prodej: - hutní výrobky: - profily, plechy, trubky, jekle a kari sítě. Práce: - dělení materiálu. Doprava materiálu.

Výroba - palety - bedny dřevo / překližka - průmyslové obaly - obyč. / sušeno / tepelně ISPM

Pila, prodej: - řezivo - palivové dřevo - plotovky - palubky - trámy - latě.

Prodej: - výdejní stojany pohonných hmot PETROTEC. Služby pro čerpací stanice pohonných hmot.

Pilařský provoz, pila. Řemeslnické práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské.

Benzínová čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty -maziva -autodoplňky.

Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

Velkoobchod, maloobchod: -ložiska -kuličková ložiska -jednořadá, dvouřadá kuličková ložiska, jednořadá, dvouřadá s kosoúhlým stykem, naklápěcí ložiska, axiální jednosměrná, obousměrná -soudečková ložiska: jednořadá, dvouřadá, soudečková ložiska, axiální ložiska -kloubová ložiska: kloubová ložiska, kloubové hlavice -válečková ložiska: ...

pilařská výroba výroba stavebního řeziva impregnace řeziva tepelné ošetření řeziva ISPM výroba palet a přepravních beden na zakázku

Dodávka, e-shop, eshop: - stolařské potřeby - tmely na dřevo, vosky Novoryt, spojovací prvky pro dřevo a umělé hmoty, DMT brousky, pily, kaučukové čističe, brousky diamantové, brusné válce, houby, rouna, lamely spojovací.

Výroba: -speciální keramické materiály. Keramika: -žáruvzdorná -tepelná -izolační -speciální.

Výroba: -dřevěné hračky -hrací kostky a figurky -gravírování, značení a řezání laserem -průmyslový potisk dřeva a plastů -CNC plošné frézování a tvarové výřezky ze dřeva -soustružení dřeva -výroba reklamních a propagačních výrobků ze dřeva.