AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba: -speciální formy pro autočalounění -speciální formy z hliníku, oceli a kompozitů pro tváření plastů, textilií, vypěnování polyuretanů apod., do rozměru 2000x3000 mm** -výkonné spínací bloky dle požadavků včetně řídících jednotek až do výkonu jednotek MW** -speciální zakázkové stroje. Nabízí: -repase a přestavby obráběcích ...

Výroba: -různé tvary, typy a rozměry tvarových koncovek používaných zejména k montáži s hydraulickými hadicemi. Výroba, dodávka: -objímky -redukce -koncové zátky -matice -niply -ohýbané dílce -jsme schopni vám dodávat naši standardní výrobu, na základě vámi dodané výkresové dokumentace, výrobek přímo na zakázku -vyrábíme z různých typů ...

Prodej - řezivo prkna, fošny, trámy Pilařská výroba - pořez kulatinyvýroba - řezivo - palivové dřevo Prodej - palivové dřevo

Prodej - štípané palivové dříví Výroba - štípané palivové dříví Kácení a prořezávání - stromy Náhradní výsadba stromů v parcích Výsadba a ošetření - lesní stromy

Služby: -dopravně mechanizační -práce autojeřábem. Doprava: -nákladní valníková -nákladní sklápěcí -nákladní kontejnerová -dovoz betonové směsi. Pobočka: Kunštát,Nová 462 tel.:516462006,516462007.

Kovovýroba: -zakázková. Zámečnictví.Zakázková kovovýroba

Zpracování - lamináty pro větrné elektrárny Výroba - komponenty pro větrné elektrárny

- dřevostavby - podlahové systémy - garáže - materiál pro dřevostavby - nízkoenergetické stavby

Výroba. -truhlářská -stolařská. Výroba, prodej: -nábytek.

Projekt a dodávka: -Elektroinstalace -Slaboproudé rozvody (EZS, EPS, IP kamery, televizní rozvody, satelitní příjem -regulace topení, vzduchotechniky, solárních panelů -ovládání světelných scén, žaluzií -systémy Xcomfort, Egon, Instabus

Autolakovna Poskytuje - čištění a leštění karosérií Prodej - lakýrnický materiál

Velkoobchod - chemie Zprostředkování obchodu

Prodej: -mramorové obklady -zakázková výroba. Nabízíme: -interiérové obklady -dlažby z přírodního kamene, vhodné především do koupelen a kuchyní -venkovní dlažba.

Výroba: -zařízení pro dřevozpracující průmysl (resp. pro zpracovatele kulatiny) -maximální kontrola vyrobených dílců, která je prováděna na kvalitním digitálním výškoměru TESA HITE 400.

Topenářské práce Plynoinstalační práce Vodoinstalační práce

Dřevovýroba. Výroba: -palety -dřevěné podlážky na stavební lešení -sněžáky pro zábranu zfukování sněhu -různé druhy beden. Pořezřeziva a kulatiny: -kulatiny dodané zákazníkem. Prodej: -desky, latě, fošny. Kompletní dodávka. -vazby na rodinné domy i průmyslové objekty.

Prodej - řezivo Dřevařská pilasušení - dřevo Borové obložení Obrábění dřeva

Velkoobchod: -stavební materiály -obklady, dlažby -střešní krytiny-BRAMAC, TONDACH -vybavení koupelen-JIKA, LAUFEN -plovoucí podlahy -koberce -zdící materiály (cihly,tvárnice atd.) -izolační materiály (ISOVER,ORSIL atd.) -sádrokarton KNAUF. Zajištěna doprava veškerého materiálu. Velké Opatovice,náměstí Míru 653 tel.:516478589.

Poradenství - oblast dodávky energie Dodávka - alternativní zdroje energie

Projekční činnost v oblasti energetiky Inženýrská činnost - stavební dozor