AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Zemní práce včetně těžby a přepravy materiálu těžkou stavební technikou.

Prodej - stavební chemie - hutní materiál - elektrické nářadí - spojovací materiál - potrubní díly - objímky.

Výroba, prodej: - průmyslová, laboratorní, technická keramika s použitím materiálu OXAL - vysoká tvrdost, mechanická pevnost, izolační schopnost, chemická odolnost, nevodivost.

Prodej - stříkané tapety VARIOPAINT -oceňování nemovitostí -inženýrská činnost -projektové práce -stavební činnost.

Prodej: - pneumatiky pro osobní, nákladní vozidla, pro zemědělské stroje, pro EM a nakladače. Skladem máme cca 1200 položek osobních, nákladních, zemedělských, průmyslových pneumatik, dále EM pláštů, malých a moto pneumatik značek GOODRIDE, DOUBLECOIN, FULLRUN, DOUBLESTAR, ÖZKA-SEHA, PETLAS, TRIANGLE, ARMPOWER, BKT, VOLTYRE, DNEPROSHINA, ...

ZÁLEŽÍ NÁM NA VAŠÍ SPOKOJENOSTI Velkoobchod, maloobchod, prodej, vzorkovna, poradenství, zásilková služba: -kování pro vestavěné skříně ALUPROFIL -fotoskla -nábytkové úchytky, reling -hliníková dvířka na nábytek SIRO ALU-Style -dekorativní fólie SIRO-BURG -nábytkové kování SCHWINN, SIRO, NOMET, GAMET, BLUM, HETTICH: ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál -ocelové nosníky I, IPE, U, UPE, HEA, HEB -ocel plochá -úhelníky rovnoramenné, nerovnoramenné -ocel kruhová -betonářská ocel -ocel široká -plechy válcované za tepla (síla 3mm-30mm) -trapézové plechy pozinkované -svařované sítě KARI (dle DIN 488). Služby: -námi skladované i ...

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty, paliva - biodiesel, bionafta. Distribuce a prodej bionafty.

Prodej - impregnační nátěry Prodej - řezivo - dřevařské výrobky - truhlářsky zpracovaný materiál Prodej - hřebíky.

Stavební firma: - vodohospodářské stavby, - zemní práce, - výstavba opěrných zdí z lomového kamene - kladení zámkových dlažeb - dlažby z lomového kamene Prodej: - písek, kamenivo, lomový kámen.

Lisovna plastických hmot. Výroba: - tvarovky z PVC - sifony, flexi sifony - WC napojení - klozetová sedátka - vodoinstalační materiál - spojovací a těsnící materiály.

Prodej, velkoobchod: -fasádní barvy -fasádní materiály -laky -ředidla -malířské pomůcky.

Odborné poradenství Projekce - zdroje tepla, rozvody, vytápění.

Materiál a příslušenství pro brusírny a lakovny.

Prodej: - prostředky a materiály pro svařování a pájení - pájky - otěruvzdorné plechy Poradenství v oblastech svařování, navařování a ochrany proti opotřebení.

Služby: - poradenství a poskytování služeb v oblastech dodávek elektřiny, plynu nebo pojištění automobilů.

E-shop: - kosmetika - drogerie - chemie

Držitel certifikátu jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2001 a ČSN EN ISO 14001. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávky: -stavební chemie -průmyslové podlahové systémy -přísady do malt a betonů -nátěry betonových konstrukcí -ochranné nátěry na ocel -tmely a těsnící hmoty do spár -zesilování konstrukcí systémy Sika CarboDur a SikaWrap ...

Zařízení a vybavení firemních interiérů na klíč.

Služby energetického poradenství pro obce i podnikatele. Energetické audity. Projekty energetickych úsporných opatření. Podání dotací. Projektová dokumentace pozemních staveb včetně inženýrské činnosti Výběrová řízení. Dotace.

Prodej: -brikety se skvělou výhřevností -okrasné kameny do zahrad. Služby: -kamionová doprava -drink''n''drive doprava v Brně.