AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Pepo CZ, s.r.o. poskytuje technické poradce v oblasti stavebnictví a architektury: -Reklamní činnost a marketing -Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

K & S, s.r.o. provozuje lisovnu plastů ze všech termoplastů, technologie vstřikolisů. -výroba a prodej plastových součástí -nábytkové kování -technické výlisky -součásti pro strojírenský, elektrotechnický a spotřební průmysl a další obory -výroba forem a přípravků.

Vývoj a výroba ekologicky šetrných průmyslových chemikálií a antikorozních prostředků

Bode-Panzer s.r.o., www.bodepanzer-ag.de. Společnost je držitelem ISO 9002. Konstrukce, výroba, prodej, obchod, montáž, naprogramování, nastavení, servis, oprava: -trezory, pevnostní skříně, bankomaty: -bezpečnostní dveře do trezorů -peněžní systémy: -bankovní pevnostní stěny -depozitní systémy (ukládací schránky) -lakování: ...

Maloobchodní a velkoobchodní prodej, e-shop: - aditiva do nafty Stanadyne - zapalovací svíčky Denso - diesel vstřikovače - diesel čerpadla - dieselové zkušební stanice Rabotti a Hartridge - sortiment společností Denso, VDO, Stanadyne, Delphi - průtokové elektrické ohřívače nafty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál z neželezných kovů -plechy, tyče, trubky, profily, hliník, mosaz, měď, bronz. Materiál dělíme na požadované rozměry.

SK RASEKO MORAVA s.r.o. zajišťuje prodej palivového dřeva. Dřevo které u nás zakoupíte: -dub, buk, habr, akát, jasan, bříza, topol, jehličnaté měkké dřevo. Dřevo Vám naštípeme a také vykupujeme dřevo.

MOTIP DUPLI s.r.o. zabezpečuje prodej zboží jako je: -autokosmetika -barvy -autolaky ve sprejích -opravné tužky -technické spreje, spray.

Kompletním dodávkám opláštění hal a budov včetně zajištění potřebných montáží se věnuje firma HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. se sídlem ve Šlapanicích u Brna. Prodej, výrobu a montáž opláštění a střech vám zajistíme nejen v Brně, ale také po celé České a Slovenské republice. Dále také dodáme PUR panely, plechovou střešní krytinu, trapézové plechy a další ...

SWJ TRADE, s.r.o. se zaměřuje na truhlářství, podlahářství, opravu a revize elektrických zařízení a na elektroinstalace.

EKOTEX spol. s r.o. navazuje na dlouholetou tradici v zušlechťování textilních surovin a výrobu. Firma je certifikována dle norem ČSN EN ISO 9001 a dle ekologického řízení firmy dle ČSN EN ISO 14001. Zušlechťování textilní materiály: -třídění: textilní odpady -recyklace: neimpregnované technické textilie -zušlechťování: rozvolňování textilních ...

Projekce, výroba: -povlakové výstuže pro stavebnictví -tepelně izolační nosníky -poradenství, konzultace -dodávka a výstavba krby, krbová a kachlová kamna -krbové vložky -obložení pískovec, kachle, mramor a jiné přírodní materiály -balkonové nosníky -doprava, montáž.

Graphics Systems, s.r.o. zajišťujeg gravírování, vyřezávání, řezání -plasty, plexisklo, pryž, dřevo. Řezání-plexiskla, pryže, dřeva laserem (laser ISL4 CO) Digitální UV tisk Tisk fólií pro výherní automaty Potisk folií-digitální tisk na folie. Řezání plexiskla pro výherní automaty a automobilový průmysl. Výroba, prodej razítek, ...

-Obchodní činnost-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Provoz pily

Výroba, prodej: - zařízení pro čistírny odpadních vod - zařízení pro integrované předčištění, flotaci a separaci písku - mikrosítové bubnové filtry

Velkoobchod, dodávky, prodej: -plasty pro oblast reklamy, stavebnictví a průmyslu -plastové desky -akrylát (plexisklo) -LED diody -LED moduly -LED flexibilní pásky SMD -LED veřejné (pouliční) osvětlení -polyester, PET -dutinkový, komůrkový polykarbonát -desky z PVC -pěněné PVC -volně vypěněné PVC -houževnatý ...

Konstrukce, výroba: Modelové zařízení (formy) pro odlitky z šedé litiny, oceli, barevných kovů a keramiky. Dřevomodelárna: -slévárenský model -forma -modely pro odlévání -dřevěné modely -formy na keramiku -modeláři, modelárna.

Nabízíme přírodní kámen pro dlažby, obklady v interiérech i exteriérech, kámen pro suché zídky nebo zdění, kamenné schody, parapety, záklopové desky pro studny, sloupky, valounky atd..

NANO IRON, s.r.o. vyrábí nanočástice nulamocného železa, nanoželezo.

MOSET, spol. s r. o. vyrábí a prodává přípravky na ochranu dřeva a zdiva proti biotickým škůdcům. Výroba a expedice: - adresa: Záhorská 9, 753 56 Opatovice - tel. 777 231 630.

Aqua Engineering, s.r.o. se specializuje na: -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...

Pružiny Čermák, s.r.o. vyrábí: -pružiny tažné -tlačné -zkrutné -tvarové -kroužky z drátu kruhového průřezu -pružiny z oceli pásové. Tvarují také dráty z nízkouhlíkaté oceli.

PÍSKOVNY MORAVA spol. s r.o. je společnost zabývající se těžbou a prodejem písku.

Prodej: - gabionové sítě a gabiony - ztužovací - zpevňovací prvky Sortiment: - gabiony svařované, pletené - svařované sítě - gabionové sítě, koše, matrace - spojovací prvky (spirály, sponky) - ztužovací prvky, táhla - pomocný materiál (vázací drát).

JIMAKOV s.r.o.se specializuje na výroba a prodej: - brány - dřevěná madla - schodiště - zábradlí - stavebnicový systém nerezového zábradlí