AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Služby: -pořez kulatiny. Prodej: -řezivo -dřevěné brikety -dřevodomky.

Výroba technických plynů. Nabídka domovních instalatérských prací.

Velkoobchodní prodej a skladování pohonných látek, maziv, chemikálií a autochemie včetně dovozu.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Prodej - pracovní oděvy a obuv - barvy Malířské práce Prodej - tapety - bazénová chemie - bambusové obklady - stavební chemie

Pískovna Bratčice. Výroba, prodej: -štěrk, písek.

Výroba bytové chemie, autokosmetika, konzervační prostředky, chemikálie pro zemědělce a mikrokrystalické vosky. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -péřová moučka, obsah 85% proteinů nebo 80% proteinů, od každého druhu 500t měsíčně -drogistické zboží, bytová chemie -krémy, tekuté mýdlo, saponátové tekuté mýdlo, balsám na kůži, leštící ...

Výroba, obchod, prodej: -přesné lité desky -oboustranně frézované desky -desky na výrobu forem -kontinuálně lité desky -válcované desky -duralové desky -duralové plechy kulatiny -hliníkové kulatiny -duralové kulatiny -přířezy z desek -přířezy z kulatin výroba přířezů dle požadavků zákazníka obrábění dle ...

Prodej: -autoplyn, LPG, AGW, PB -propan-butan.

Výroba, prodej: - palivové dřevo - dřevěné pelety.

Export, vývoz, import, dovoz, velkoobchod, prodej: - neželezné kovy: - měď - Cu katody, Cu šrot - zinek - Zn SHG - hliník - AL A7E, Al šrot - kabely.

Truhlářství, stolařství, dřevovýroba, rámování. VÝROBA RÁMŮ. Výroba, zakázková výroba: -okrasné a zasklívací dřevěné rámečky, rámy na dveře (do dveří) -rámečky (rámy) k zarámování obrazů a zrcadel -lakování, moření truhlářských a nábytkářských dílců a dvířek včetně vysokého lesku -nábytek, nábytkové dílce, truhlářské dílce, dveře včetně ...

Výroba, prodej: - palivového dřeva, štípané palivové dřevo - krbové dřevo. Nákladní autodoprava. Prodej: - nářadí - zahradní technika.

Truhlářství. Zajišťujeme montáže dveří, podlah. Schodiště, schody.

Generální importér německé značky Ambratec®, která se specializuje na vývoj chemicko-technických speciálních produktů pro různé oblasti použití.

Dovoz a distribuce: -plastické hmoty, plastové desky, technické plasty.

Prodej, montáž a e- shop - plastové absorbéry - sluneční kolektory - fotovoltaické panely - solární sprchy Prodej, montáž a e-shop - tepelná čerpadla Prodej, montáž a e-shop - horkovzdušné kolektory - stavebnice a komponenty solárních systémů - plastové absorbéry - solární sprchy - horkovzdušné kolektory - tepelná čerpadla - ...

Pilařská výroba Zámkové dlažby - obklady Stavební firma - rekonstrukce domů a budov - zpevněné plochy Klempířské práce Střechy.

Naše firma se zabývá distribucí kvalitního palivového bukového dřeva. Toto dřevo je určené k topení v kamnech, krbech či udírnách.

Zámečnická a pasířská dílna: -práce s nerezovým materiálem a barevnými kovy -zakázková výroba zábradlí, schodišť, plechových a frézovaných dílců -svařování -povrchová úprava -centrální litinové podnože a podstavce a další.

Autolakovna. Autolaky a průmyslové laky - autolaky DUPONT - průmyslové laky - brusiva - leštění - ochrané pomůcky - maskování Prodej produktů a vybavení pro autolakovny. Nabídka brusných prostředků Norton. Brusné a řezné prostředky. Pracovní oděvy.