AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Výroba, rozvod a prodej: -tepla, teplo -elektrická energie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potřeby pro stavební klempíře a pokrývače -plechy (tabule, svitek, KOB*, trapéz, vlnovky, šablony) -plechy, výrobky (lakované, oplastované (LINDAB, SIBA, PLANNJA, RANNILA, SATJAM) -střešní fólie (DÖRKEN, JUTA, TYVEK) -hydroizolační fólie PARABIT -sklolaminátové vlnovky -klempířské výrobky -silikony, tmely, ...

Výroba, poradenství, prodej průmyslové nátěrové hmoty, barvy, barva, barev: -HODAKRYL akrylátový jednokomponentní -barva základní protikorozní, jednovrstvá -ředidlo -HODOPUR -barva základní protikorozní 2K PUR -čistící prostředek -email 2K PUR - lesklý, matný, pololesklý -K - Email matný 2K PUR -lak polyuretanový 2K PUR -ředidlo, ...

Kontajnerová doprava. Odvoz suti, zeminy, komunálního odpadu, odvoz stavebního odpadu. Prodej: -stavebního materiálu, písek, štěrk, přírodního kamene, drcený kámen, palivové dřevo, uhlí.

Výroba, prodej na zakázku, eshop: -laser gravírování, řezání dřeva -ručně řezbované myslivecké podložky, štítky pod lovecké trofeje: -jelen -černá zvěř -muflon -srnčí -dekorace pro myslivce -náboženské řezby. Truhlářská práce: -vnitřní a vchodové dveře-masiv-smrk, bor, modřín, buk, jasan -nábytek a bytové doplňky -repliky ...

Pila Ratíškovice. Výroba řeziva: -střešní konstrukce -hranoly -desky -pergoly -impregnace. Prodej: -palivové dříví a štěpky -obchod se surovým dřívím a řezivem.

Prodej, eshop: -litinové dvířka, trouby, plotny, rošty klapky -litinové nádobí, kotlíky, grily, teploměry, krbové nářadí. -schodiště litinové -háčky na kachlovou pec -podpalovače ekologické. Nabízíme sortiment litiny pro stavbu nebo opravu Vašich kamen a krbů. Naše produkty ze šedé litiny jsou určeny do krbů, kamen, udíren, grilů a kotlů.

-Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy -Zprostředkování obchodu a služeb -Technické činnosti v dopravě -Specializovaný maloobchod

Těžba: - ropa - zemní plyn. Dodávka: - plyn - elektřina. Plyn z první ruky 800 400 500 Zelená / etická linka MND 800 100 630

Prodej krmiv pro akvarijní ryby. Prodej kokosových briket na grilování.

Prodej: -nátěrové hmoty -barvy, laky -míchání barev -lakýrnické, malířské a natěračské potřeby.

Prodej: -hutní materiál -pálení plazmou Hliníkové profily, LEXAN.

Čerpací stanice. Prodej pohonných hmot: -benzín -nafta -olej.

Výroba, prodej: - plastový svařovací drát a profily z PE, PP pro svařování plastů, polypropylénových desek (kruhový, oválný a trojúhelníkový profil, široký výběr barev) - ABS, EPDM pro autoopravy - certifikát EPW - technolog svařování plastů, termoplastů.

Dřevovýroba, stolařství a truhlářství: -reklamní dárkové zboží -kazety pro dárkové a průmyslové zboží -hračky -soustružené předměty Povrchová úprava dle přání zákazníka. Obaly na víno (dřevěné). Didaktické pomůcky.

Montáž, oprava, údržba, rekonstrukce: -elektromontáže -vysoké napětí VN, VVN -nízké napětí NN -výstavba a rekonstrukce trafostanice -revize elektrická zařízení -zemní a výkopové práce -projekční, rozpočtové práce -oprava, montáž a rekonstrukce veřejného osvětlení -prodej kabelů a elektromateriálu: -elektroinstalační ...

Nabízíme internetový prodej, e-shop litiny pro stavbu nebo opravu kamen a krbů. Najdete u nás sortiment z litiny pro krby, kamna, grily atd.

Výroba: -plastové výrobky. -pryžové výrobky.

Zakázková výroba schodů a zábradlí. Schody: -půdní -segmentové schody -bočnicové schody -vřetenové schody -celodřevěné schody z masívu -mlynářské schody -venkovní schody -obklady schodišť.