AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba pelet ze dřeva: -dřevní -bílé -tmavé -alternativní -agropelety -ostatní.

Výroba kovových součástek.

Výroba a prodej kovových součástek.

Kovovýroba: -výklopné kontejnery o obsahu 600 l, 900 l, 1200 l, 1500 l, -kovové kontejnery na odpad -podpěry pod cisterny -manipulační technika -vybavení olejového hospodářství a skladování -ekologický kontejner -mobilní čerpací stanice.

Prodej hutního materiálu, druhovýrobků. Prodej betonářských sítí.

Velkoobchod: -ocelové plechy, nosníky -HEA, HEP, HEM, I, IP, U, U PE, L -polotovary z plechů zhotovené -střiháním, řezáním kyslíkem nebo laserem a ohýbáním na lisech -servisní dělení nosníků pálením dle dokumentace -dodávky ostatních druhů hutního materiálu dle požadavku -zprostředkovatelská činnost -oblasti hutních materiálů a ...

Nákup a doprava nezpracované biomasy.

V oboru pokrývačství působí naše firma již od roku 1995. Stěžejní činnosti jsou pokrývačské, tesařské, klempířské a izolatérské práce. Střechy realizujeme komplexně od poradenství a rozpočtové činnosti zdarma přes dodávky materiálu až po realizaci zakázek. Pokrývačské, klempířské a izolatérské práce: -montáž střešní okna (střešní okno) ...

Široký výběr schodů různých typů a značek.

Výroba - dřevěné brikety - pelety Dodávka - tuhá paliva prodej - dřevěné brikety - pelety.

Výroba: - lisovací a vstřikovací formy na plast - plastové výlisky - plastové proložky - výrobky z tažené fólie. Sídlo: -WMW, a.s., Cejl 87, 602 00 Brno.

Výroba pilařská a impregnace dřeva Výroba dřevěných výrobků (kromě truhlářských a tesařských, nábytku a hraček).

Kovovýroba. -výroba a montáž ocelových konstrukcí. Prodej hutní materiál: -kompletní sortiment konstrukčních a betonářských -ocelové profily-I, U, IPE -úhelníky, pásovina, kulatina -JACKEL, JEKLY, JAKL -trubky -plechy: hladké, rýhované -střešní krytiny: trapézové pozinkované, lakované -řezání na míru Nákladní autodoprava – auto s ...

Velkoobchod, velkosklad: -hutní materiál -lesklá ocel -válcovaná ocel -nástrojová ocel -trubka, trubky -barevné kovy. Dělení, řezání materiálu.

Sklad, prodej: - hutní materiál - tažné oceli - profily - plechy - plochá ocel - jekly. Povrchová úprava: - tryskání, metalizace kovů.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - bytové domy, byty. Izolatérské práce - zateplování budovy, tvorba fasády. Drobné stavební opravy, úpravy okolo domů: - terasy - chodníky - příjezdové cesty - ploty. Pronájem, půjčovna: - HAKI lešení. Výroba, prodej: - polystyrénové drtě, polystyrénová drť.

Zpracování biomasy. Výroba, prodej: -substráty.

Zkušebna vysokého napětí VN a VVN E-45. Údržba, externí i dílenské opravy, měření, zkoušky a revize elektrozařízení bez omezení napětí v prostorech třídy A + B: -distribučních transformátorů -zařízení rozvoden elektrické energie -periodické zkoušky dielektrických pomůcek -kabelových souborů -rekvalifikační kurzy, školení a zkoušky ...

Prodej: -stavební materiál -stavebniny. Autorizovaný partner: -stropní systém HURDIS. Výroba a prodej dřevařských výrobků.

Zabýváme se prodejem barev, laků a drogerie. Nabízíme bazénovou chemii, fasádní barvy, tapety, omítkoviny a postřiky.