AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Maloobchod, prodej, stavebniny. Stavební materiál: -palubové desky, dřevěné palubky, dřevěných palubek, palubka: -obkladové, podlahové -hoblovaný polotovar. Lišty, hranoly, hranolky, plotovky, ploty, plotů: -OSB-dřevoštěpkové desky -spárovek, spárovky, spárovka - parapetů vnitřních, parapety - kuchyňských pracovních desek, kuchyňské ...

Dodávka, prodej hutní materiál: -svařované trubky, trubka -profily kruhové, čtvercové, plochoovál -profilová ocel. -hutní materiály v třídě II -svitky studené a pozinkované v třídě II.A, pozinkované trubky vč. 60, 3x2 7m pro výrobu dopravních značek -profily v jakosti S355J2G3, do rozměru 400x400x20, 500x30x20 mm.

Práce, výroba, prodej: -podlahářství -truhlářství -tesařství -impregnace dřeva -velkoobchod.

Velkosklad, maloobchod. Prodej i montáž, pokládka: -průmyslové podlahové systémy TILE -moderní krytina z plastu -plastová krytina, plastové krytiny -široké spektrum použití v průmyslu a stavebnicví -bezpečnostní značení v halách, skladech -DŘEVĚNÉ, PLASTOVÉ PALUBKY, PODLAHOVÉ, OBKLADOVÉ -renovace, broušení parkety -koberce bytové, ...

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Pilařská výroba: - sušení řeziva

Zastoupení firmy Chemsearch. Chemie, chemické prostředky do průmyslové výroby.

Prodej, dodávka, montáž: -plovoucí a sportovní podlahy, PVC*, koberce, korek, marmolea, vlysy. Renovace podlah, úpravy povrchů. Služby: -měření vlhkosti -poradenství. Prodej: -barvy a laky KABEFARBEN.

Prodej, maloobchod: -nápoje-alkoholické, nealkoholické -cukrovinky Lesnictví a těžba dřeva

Služby: - obchodní činnost, export, import důlní zařízení, hutní materiál. Dovoz a vývoz důlního zařízení a hutního materiálu.

Velkoobchod, velkosklad: -drogerie-barvy, laky.

Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Zpracování, prodej: -plexisklo (PMMA), polykarbonát a ostatní deskový plastický materiál PVC, HIPS, PET, PETG -plexi nábytek -ohýbání, lepení, zalévání -světelné obrazy -akrylátové komponenty pro světelné reklamní panely -nasvícení hrany -plexi stojánky, stojánek -vyfukování krytů ajiné.

Čerpací stanice. Prodej pohonných hmot: -benzín -nafta -oleje.

Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy.

Velkoobchod, prodej. Dodáváme kompletní sortiment pro: -vodu -odpady -topení -plyn -vybavení koupelen. Maloprodejny, prodej: -nářadí -hutní, spojovací materiál -železářské zboží -vodárny -čerpací techniku.

Prodej: -vodoinstalační materiál -železářství: -potřeby pro domácnost -materiály vodo-topo -spotřebiče,vybavení koupelen -čerpadla a příslušenství -ekoplastik -zdravotní keramika -doplňkový sortiment.

Velkoobchod, maloobchod: -hutní materiál: -trubky tažené ČSN 426714 -profily tažené ČSN 426935, ČSN 426936 -profily speciální ČSN 426930 -trubky kalibrované přesné ČSN 426713 -trubky konstrukční ČSN 425723 -trubky topenářské černé ČSN 425710 -trubky pozinkované ČSN 425710 -trubky ...

Maloobchod,prodej kovomat: -hutní materiál: -trubky konstrukční, topenářské, pozinkované, měděné -profily jakl čtvercové a obdélníkové, oválné a tvaru L, T, Z -pásovina, úhelníky, téčka -betonářská ocel + kari sítě -fitinky pozinkované, měděné, litinové, varné -nařežeme podle potřeby zákazníka -železářství, nářadí a nástroje: ...

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, obrábění, frézování. Výroba spojovacího materiálu, výroba matic. Výroba, prodej, export: -matice, pojišťovací matice, matice s osazením pro nápravy, korunkové matice, závitové kroužky -výkresové součástky -matice se zářezy podle DIN 1804 M 6 x 0, 5 - M 200 x 3 -matice s pojišťovacími otvory podle DIN ...

Dodávka, montáž, poradenství: -menší dřevěné stavby (dřěvěná stavba) typu zahradní domky -domky na nářadí -garáže -přástřešek, přístřešky na automobily -pergola, pergoly -altány, altánky, altánek -stáje -dětské domky a dřevěné doplňky pro zahradu (např. truhlíky na květiny, okrasné mřížky atd.).