AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba plastových výrobků: -lisování termoplastů, plastů -hromadná, velkoseriová i zakázková výroba -náhradní díly pro automobilový průmysl (volanty, rukojeti dveří...) -lišty, vpustě, ucpávky, spojky pro stavebnictví -hračky: dětské obrázkové kostky, stavebnice -spotřební zboží: plastové kelímky, krabičky držadla nástrojů, ...

Činnost: - organizace zážitkových akcí (pod názvem Roadgasm) - blog - focení aut

Provoz čerpací stanice. Mytí vozidel - strojní mycí linka, boxy pro bezkontaktní ruční mytí vozidel.

Výstavba: - inženýrské sítě - komunikace - rodinné domy Provozování vodovodů, kanalizací a čističek odpadních vod.

Velkoobchod s potřebami pro stavební klempíře a pokrývače.

Prodej surového dřeva. Spedice.

Prodej, e-shop materiálu pro výrobu nožů. Nožířské oceli. Materiály pro výrobu rukojetí. Sedlářské potřeby.

Stavebniny. Prodej, maloobchod: -hutní materiál -cement, písek, vápno -zdící materiály -suché malty SALITH -zárubně, dveře, polystyrén -stavební nářadí -lepenky, izolace.

Nabízíme: -pohonné hmoty -oleje -maziva pro osobní i nákladní automobily. Prodej: -průmyslová a letecká paliva, maziva.

Služby, výroba: - 3D Print - plastové prototypové díly - formy na beton nebo na vosk - speciální odlitky, formy a finální výrobky.

Kalírna firmy Böhler Uddeholm CZ s.r.o. v jihomoravském Vyškově: Komplexní tepelné zpracování zahrnující indukční kalení, plynovou a plazmovou nitridaci, popouštění a žíhání ve vakuové peci, kalení ve vákuové peci a plynovou nitridaci s řízenou atmosférou. Povlakování a laserové kalení.

Výroba, prodej: -kouřová kolena a roury: -z materiálu ocel síly 0, 4mm-0, 5mm -bez povrchové úpravy -výměníky tepla (GAJA) -uhláky hranaté černě lakované -uhlák pozinkovaný násypný kulatý -komínová zděř.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, import: -plastové sítě, síťoviny -zahradní -plotoviny, ploty, pletiva, opěry, větrolam, chovatelské a voliérové, -ochranné proti ptákům, mřížky do okapů, chráničky kmenů, mřížky na stromky, stínící, proti hmyzu, -balící-pletené, extrudované, uzenářské -průmyslové-ochranné, speciální, prokládací, ...

Dřevovýroba Kučerňák. Zabýváme se výrobou a prodejem dřevěných výrobků pro domácnost, kuchyň i restauraci. Realizujeme malosériové zakázky do 50 ks.

Provádíme topenářské práce, včetně průmyslových rozvodů propan-butan, opravy a montáže topenářských zařízení, jako jsou kotle, radiátory, rozvody plynu. V naší prodejně Feromat prodáváme hutní, spojovací, topenářský, instalatérský materiál a částečně i železářské zboží.

Galvanické pokovování - galvanizace: -zinkování -dekorativní chromování -niklování -cínování -fosfátování -černění -mědění -omílání. Elektrochemické leštění nerez oceli. Velkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál -čepy, kolíky, hřeby -matice, napínače, pera, podložky, podložka -šrouby, vruty, zátky, zátka -stavěcí pojístné ...

Kamenolom,lom*. Těžba: -kámen,štěrk,drtě. Spojené štěrkovny a pískovny Brno,a.s. Luleč: -strojní dílny,tel:517353300,517353572 -centrální dílny, tel:517353287,517353293 -MTZ*,tel:517353141 -SHT*,tel:517353143 -sklad,tel:517353609. Provozovna: -Olšany,tel:517374234,517374296 -Vyškov-Opatovice, tel:517350326,517350704.

Kovošrot. Likvidace: - autovraky. Prodej: - paliva. - písky - drtě. Recyklace: - stavební sutě. Reklamní agentura. Stavebniny. Technické plyny.