AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost APEX AGRO, s.r.o. je ve skupině Agrofert, zabývá se zemědělskou činností.

Naše stavební firma se zabývá malířskými a natěračskými prácemi, mimo to provádíme také zednické a stavební práce. Malířské, natěračské, stavební práce, malby, nátěry výrobních hal, nátěry fasád, střech, rekonstrukce domů, zednictví, stavebnictví Mikulov, Ivančice, Hodonín - zateplení fasád - úpravy terénu - montáž sádrokartonu, ...

Firma ZNOSTRO se zabývá obráběním kovů a plastů. Dodáváme svařované kovové dílce a konstrukce. Zajišťujeme kusovou, sériovou i malosériovou výrobu. Provádíme CNC soustružení, vrtání, broušení, frézování a dělení materiálu a jeho povrchové úpravy.

Výroba, služby: -magnetické čipové karty -potisk karet.

Truhlářství, nábytek z masivu, zahradní nábytek -malé sériové práce, polotovary

Truhlářství. Dřevovýroba, stolařství, kuchyňské studio, zakázková výroba na míru, prodej: -nábytku, nábytek -interiéry -obklady -dveře, dveří -schody, schodiště -regály -vybavení interiérů -terasy -lakování.

Uhelné sklady, prodej, rozvoz: - pevná paliva - uhlí černé, hnědé - koks - uhelné brikety

Prodej stavebního nářadí a materiálu. Dovoz štěrku, písku, sypkých materiálů.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál řezivo, izolační materiál, lepenky, betonářská ocel dlažby, obklady, fasádní nátěrové hmoty -domácí potřeby, tel.: 605512385 vodoinstalační materiál, koupelnové doplňky,

Dřevěné tesařské konstrukce pomocí CNC technologie, krovy, dřevěné příhradové vazníky. Konstrukci krovu je možno dodávat jako: - kompletní dodávka konstrukce včetně krytiny, klempířské prvky, - nosné konstrukce - stavebnice včetně montážních plánů - dodávku projektu - výrobní dokumentaci pro tesaře. Při výrobě využívá počítačem řízené ...

Služby v oblastech stavebnictví, teplárenství, reality.

Prodej masivního řeziva, OSB desek, KVH hranolů, překližky, palubky, plotovky, spoj. materiálu, dřevěné lišty, barvy, laky, lazury.Spojovacích materiálů, dřevařská výroba.

Karel Smejkal se zaměřuje na prodej a výrobu řeziva.

Společnost TAMO-KOVO s.r.o. se zaměřuje především na výrobu roštů typizovaných i atypických rozměrů, rošty schodišť a na rošty nájezdů, lávky a rampy. Předmětem činnosti společnosti je zámečnictví a proto je schopna nabídnout i další produkty jako je zahradní nábytek, produkty kovové konstrukce, brány a plotové dílce. Provozovna: Brněnská ...

Výroba, montáže: - plastových výrobků, plastové výrobky. Výroba: - výrobky pro automobilový a nábytkářský průmysl. Drobné montáže: - kovových konstrukcí, kovové konstrukce - nábytkového kování - protipožárních hlásičů, protipožární hlásiče.

Zaměřujeme se především na zakázkovou výrobou plovoucích mol. Dále vyrábíme pevná mola, kotviště, koupací plošiny a další plovoucí zařízení. Opravy a rekonstrukce mol a prodej doplňků pro mola.

Výrobce, velkoobchod, distribuce technických výrobků, nátěrových hmot.

Prodej, dodávka, distribuce široký sortiment železářského zboží a domácí potřeby. Dodáváme spojovací materiál, vodoinstalační materiál, zahradní potřeby, stroje, nářadí a nástroje, řetězy a ocelová lana, brusivo, barvy, polykarbonátové a plastové střešní krytiny.

Výroba: -plastové výrobky a součásti.

Technické informace a projekty: Fotovoltaická elektrárna Služby: -tvorba prováděcí projektové dokumentace na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislost Nabídka: -komplexní řešení soběstačnosti v dodávce elektrické energie Služby: Návrh a realizace: -hybridních fotovoltaických systémů, akumulace přebytků ...

Velkoobchod, prodej, dodávka, distribuce: -speciální chemické a technické produkty, výrobky -aerosoly, produkty pro provozní hygienu včetně dezinfekce a dekontaminace, chladící a mazací kapaliny, odmašťovadla, řezací a tažné prostředky, produkty pro úpravu odpadních vod a vody v uzavřených i otevřených oběhových systémech, produkty pro ...