AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Velkoobchod, prodej, dodávka, distribuce: -speciální chemické a technické produkty, výrobky -aerosoly, produkty pro provozní hygienu včetně dezinfekce a dekontaminace, chladící a mazací kapaliny, odmašťovadla, řezací a tažné prostředky, produkty pro úpravu odpadních vod a vody v uzavřených i otevřených oběhových systémech, produkty pro ...

Zakázková výroba dřevěných vrtulí pro motorový paragliding a UL.

Kominictví. Práce: - kominické. Prodej, kontrola, opravy: - hasící přístroje - požární vodovody Výroba: - podpalovače.

Prodej: -nátěrové hmoty -laky, tmely, lepidla -stavební chemie -malířské a natěračské potřeby -hydroizolace a sanace od hobby zákazníků, až po profesionály. Největší důraz klademe na poradenskou činnost, servis spojený se spokojeností našich zákazníků.

Rychloservis nádrží postřikovačů . Výroba laminátových dílů. carbonkevlarové díly.oprava chemicky odolných laminátových nádrží. svařování plastových nádrží, opravy nádrží postřikovačů, svařování palivových nádrží, opravy hts100, opravy fekálu,

Společnost HOPROG spol. s r.o. se sídlem v Hostimi v okrese Znojmo od roku 2000 nabízí svým zákazníkům profesionální služby v oboru pilařství a tesařství. Zabýváme se zapracováním dřevní hmoty za pomoci moderních metod a rádi vám zrealizujeme váš nový krov či zahradní stavbu. Ke zkvalitnění služeb máme k dispozici pětiosé CNC obráběcí centrum od ...

Prodej: -pevná paliva -uhlí černé, hnědé

Výroba: -ploty -schodiště -přístřešky -dětská hřiště -zahradní domky -pergoly -balkony -realizace teras z exotických dřevin. Nabízíme: -návrh -zaměření -cenová nabídka -montáž -doprava.

Maloobchod, prodej: -stavební barvy a laky -barvy krycí, fasádní -laky lazurovací -nátěry pro kovové konstrukce (epoxidové základní, polyuretanové vrchní). Práce: -malířské -natěračské. Zastoupení firmy SIKKENS, HEMPEL.

Spedice a kamionová doprava Prodej a rozvoz briket, uhlí, kamenu, štěrku

Výroba, prodej: -jehličnaté řezivo – fošny, desky, prkna, hranoly, trámy.

Výroba, prodej, montáž: -hliníkové zábradlí -nerezové zábradlí -zasklívací systémy -hliníková okna, dveře, profily, kompozitní panely. -rekuperace.

Prodej: - hutní materiál. Výroba: - klempířské prvky. Dodávky, montáž: - ocelové konstukce. Prodej, montáž: - střešní systémy: - krovy - sbíjené vazníky - střešní krytiny.

Dodávka, montáž, prodej: -materiál pro stavbu, stavebniny -stavební materiál -cihly, tvárnice -střešní krytiny -okna, oken, dveře, dveří -obklady, dlažby, sanita -malty, fasádní omítky, barvy -hutní materiál -obrubníky, venkovní dlažby, dlažba -nářadí, tmely, lepidla -stavební řezivo -prodej propan-butanu -krbové vložky ...

Prodej: -tuhá paliva. -palivové dřevo. -dřevěné pelety.

Vývoj, výroba, opravy, úpravy, přeprava, nákup, prodej, půjčování, uschovávání, znehodnocování a ničení zbraní a střeliva -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Velkoobchod a maloobchod -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Poskytování technických služeb -Příprava a vypracování technických návrhů, ...

Prodej, e-shop: - přípravky pro ošetření a údržbu zámkové dlažby či betonových a asfaltových povrchů.

Pila. Výroba: -stavební řeziva, trámy, střešní latě, vazby na krovy -jednorázové palety, -pelety z pilin

Pila, dřevovýroba: -prodej, pořez řeziva, řezivo -prodej hranoly, hranolů všechny rozměry do maximální délky 12metrů -prkna, prkno do tloušťka 25, 28, 30mm -fošny, fošna tloušťka 34, 40, 50, 60 mm -střešní latě-30/50 délky 4, 5 metrů -řezání, pořez kulatiny. Palivo, impregnace, hoblování: -prodej palivové dřevo, dříví v balících 4m ...

Čerpací stanice, prodej, služby: -pohonné hmoty, benzín