AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Maloobchod: - tónování barev a omítek, - epoxidové nátěrové hmoty, - interiérové barvy, - tapety, - fasádní barvy, - dekorační barvy, - termoizolační barvy, - ozdobné lišty vnitřní a fasádní profily, - autolaky, - přechodové lišty, - lepidla, tmely, stěrky, - ochrana dřeva, - malířské nářadí, - protipožární nátěry.

Přímé zastoupení, prodej a e-shop výrobků Mipa - průmyslové laky - tmely - krycí fólie - brusné materiály - plniče, laky - základové materiály - stříkací pistole - lakýrnické pomůcky.

Vývoj, výroba: - silikonové disperze - pogumované textilie se silikonovým, nebo polyuretanovým nánosem: - B-stage - tkaniny s nevulkanizovanými silikony - vysoce pružné úplety z materiálu Kevlar - speciální pásy - skleněné tkaniny potažené silikonovou vrstvou pro membránové konstrukce v textilním stavitelství.

Služby: -zpracování a vstřikování plastů

Výroba a prodej kovových vláken - ocelévá vlákna. Velkoobchod, maloobchod se spojovacím materiálem - šrouby - matice - upevňovací technika. Mezinárodní kamionová doprava a spedice.

Činnost: - dodávka tepla a teplé vody - správa a údržba realit

Služby: - pila - zpracování dřeva

Prodej a nákup PHM. Provoz mobilních čerpacích stanic.

Velkoobchod s čalounickým materiálem - lepidla - netkané textilie - matracové damašky - vlnovcová pera - polyuretanové systémy - stříkací technika. Výroba čalounických polotovarů - šití čalounických potahů - řezání kartonových přířezů.

Ocelové konstrukce v novostavbách a renovovaných budovách: - balkonové konstrukce, - výtahové šachty (vnitřní i vnější), - zábradlí a ploty, - zimní zahrady, přístřešky, střešní terasy, - výroba nerezových dílů.

Výroba kovových konstrukcí, gabiony. Prodej žulových a přírodních kamenů.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - paliva - uhlí, koks - palivové dřevo - dřevěné brikety

Velkoobchod, maloobchod: - lamina, dřevotřísky - podlahové palubky, podlahovky - řezivo - kování, spojovací materiál - plovoucí podlahy - dveře venkovní, vnitřní E-shop: - nábytkové kování

Stavební systémy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zdicí materiály -střešní krytiny -tepelné izolace -hydroizolace -sádrokarton -stavební chemie.

Oficiální dovozce a distributor barev a přísad ALSA Corp. Autolakýrnické práce, autolakovna.

Projektování a provádění: -vodohospodářské stavby -vodovody a kanalizace -kořenové čistírny odpadních vod* -revitalizace vodních toků -rybníky a účelové nádrže -skládky odpadů včetně jejich asanace -krajinná ekologie -úpravy ploch -výstavby zeleně -lesnické a zemědělské rekultivace -geologie -vrtné práce ...

Výroba: - dřevěné polotovary - eurohranoly - dveřní vlysy

Komunální energetika a služby. Teplo, voda, plyn a instalace na klíč. Kogerenerace.

Slévárna: -výroba hliníkových odlitků s pískovými jádry a bez pískových jader -konstrukce kokil, kontrolních a obráběcích přípravků -výroba licích zařízení, kontrolních a obráběcích přípravků -obrábění.

Naše společnost se zabývá prodejem: - plastové palety - kontejnery, chladící kontejnery - stahující popruhy. Vlastníme e-shop, kde si veškeré výrobky můžete objednat.

Teplárenství Výroba a dodávka - tepelná energie