AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Stavba nízkoenergetických RD na klíč, půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, domů. Malby-nátěry-malířské a natěračské práce, montáže sádrokartónu, pokládka plovoucích podlah-podlahářské práce, poradenství. Prodej barev, laků, průmyslových nátěrových hmot: -provozovna Odry, Skřivánčí 24, tel.: 731 504 459 -provozovna Fulnek, Fučíkova ...

Průmyslová energetika. Výroba, dodávka, prodej, montáž: - průmyslové kotle na dřevo - systémy skladování paliva (sila) s automatickým vybíráním - energie z obnovitelných zdrojů - odlučovače popílku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pásové pily na kov, pilové pásy na kov a dřevo - technické plyny - oleje, maziva - autobaterie a nabíječky - vázací a manipulační technika.

ColorCar, a.s. je výhradní distributor opravárenských autolaků značky Cromax, dříve DuPont Refinish v České republice.

Velkoobchod, prodej: - nerezový hutní materiál - plechy válcované za tepla i za studena - trubky bezešvé, svařované, silnostěnné - profily - tyčová ocel - svařovací materiál - spojovací materiály.

Velkoobchodní prodej: - hutní materiál - plechy - tabule, svitky - trubky - svařované, bezešvé - kruhové tyče - profily válcovanné za tepla - tenkostěnné profily otevřené, uzavřené.

Společnost KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. jak již její název napovídá, se specializuje na prodej a montáž různých druhů kamen a kotlů. V našem sortimentu naleznete kotle na uhlí a peletky, peletová kamna, tepelná čerpadla, ale i grily. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na adrese Těšínská 530/300, Ostrava - Radvanice. Prodej, montáž, oprava, servis: - ...

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.

Válcovna speciálních materiálů. Obchodní činnost a prodej hutního materiálu. Výroba, prodej, oprava, servis: -speciální pásová ocel válcovaná zastudena-ve vlastní výrobě. Poradenství v oblasti realizace a provozování všech typů steel center. Projektová činnost, projekce: -investiční výstavba. Provozovna: -Petřvald u Karviné.

Společnost SEFEKORA a.s. se věnuje hornické činnosti a distribuci ocelových důlních výztuží Liberty Ostrava a.s. na polský trh.

Projektování, projekce: - podpovrchové, důlní díla.

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní - sypké materiály. Odvoz odpadů a pronájem kontejnerů. Výroba krycích a rafinačních solí pro hutní průmysl. Distribuce, velkoobchod: - anorganické chloridy, fluoridy.

Společnost Idemia Czech s.r.o. se specializují na výrobu a dodávky: platební, čipové, identifikační, věrnostní a telefonní plastové laminované karty

Provoz, údržba, oprava, servis poruch: - vodovodní síť - kanalizační síť

Společnost Mikra Metal s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli, jako jsou nerezové plechy, kulatiny, profily, trubky nebo jekly. Firma je součástí společnosti Amari Metals Europe. V současné době jsme se zaměřili také na prodej hliníku - tyčí a svitků.

M-STOL je stolařství zajišťující výrobu, dodávku a montáž: - dřevěné eurookna - dřevěné vchodové dveře - garážová vrata - interiérové dveře - zimní zahrady - schodiště.

Výroba a prodej enzymatických přípravků pro zemědělství: - VERMISTIMUL určený pro hluboké podestýlky u chovu prasat, drůbeže a krůt - PROTAMYL BIO V do mokrého krmení pro zlepšení konverze krmiva, zchutnění, snížení zápachu ve stáji, prevence proti průjmovému onemocnění - PROTAMYL BIO D pro výkrm drůbeže a krůt pro nástřik na ...

Energetická kancelář: - energetické výpočty - poradenství v oblasti úspor energie - energetický audit.

Společnost DEVIMEX s.r.o. se zabývá velkoobchodem se širokým sortimentem hutních materiálů. Dodáváme hutní materiál, jako je profilová a betonářská ocel, bezešvé trubky, výkovky, válcované plechy a další sortiment. Provádíme výzkum, vývoj, realizaci dodávek pro hutní a strojírenský průmysl. Naše produkty jsou určeny pro průmysl stavební, ...

Prodej barvy, laky: - malířské, - textilní, - na dřevo, - na kov, - štětce, - beton.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - plechy pozinkované, pohliníkované, nerez (i potravinářská nerez), černé - nerezové trubky Autodoprava: - přeperava materiálu

Pobočka. Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: - nářadí, nástroje - průmyslové čistící prostředky - těsnění, tmely, lepidla - ložiska, gufera, řemeny - spojovací materiál.