AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Výroba, prodej: - peletky, pelety z biomasy - podestýlka z pelet.

Velkoobchod: - nerezový a hutní materiál - bezešvé a svařované trubky - oblouky, ohyby, redukce, T-kusy a příruby (hlavně z nerezových ocelí).

Výroba, kovovýroba: - ozubená kola - řetězová kola - jeřábové hákové závěsy - drapáky

Firma Hutní materiál Fojtů Zdeněk je velkoobchod a také maloobchod, ve kterém si vyberete z širokého sortimentu hutního materiálu, železa, plechů, střešních krytin a trubek. Také provádíme řezání železa včetně dopravy materiálu. Veškeré služby poskytneme v Přerově a jeho blízkém okolí. Kvalitní hutní materiál: velkoobchod, maloobchod a ...

Činnost: - CNC obrábění a gravírovaní neželezných materiálů (plast, dřevo, překližka, hliník, dural)

Prodej, maloobchod: -stavebniny -stavební materiál -betonové výrobky -kanalizační a vodovodní systémy -keramické obklady a dlažby -zdravotní keramika -materiály zdící, spojovací, porobeton -omítky, maltové směsi -plotové dílce -sádrokartony, stavební chemie -sypký materiál, stropy -tepelné izolace.

Prodej stavebniny: - stavební materiál - veškerá krytina - lepidla - izolační materiály.

Výroba a prodej: - čedičová (basaltová) vlákna - tkaniny z čedičových vláken - nehořlavé a izolační tkaniny - speciální fólie a pásky z polypropylenu.

Poskytování energetického poradenství. Firma je jednou z největších zprostředkovatelských a poradenských společností na českém trhu.

Poskytování energetického poradenství. Firma je jednou z největších zprostředkovatelských a poradenských společností na českém trhu.

Průmyslová chemie pro technologie, opravy a udržování: - odmašťování a čištění - mazání - lepidla.

Výroba, dodávka: - válečky, prvky dopravníků - akumulačních dopravních systémů - systémů skladovacích - těžké nosné válečky, nosné válečky pásových dopravníků - bubnové motory - hnací bubny - brzdící nosné válečky - dopravní kladičky a další.

Prodej, rozvoz: - palivové dřevo, dříví - EKObrikety.

Výroba, prodej: - pořez dřeva - listnaté řezivo - stavební řezivo - nábytkové přířezy

Technicko-obchodní společnost: - čerpadla a armatury - náhradní díly - kompresory, dmychadla, ventilátory - vodokružné vývěvy a kompresory - ponorná míchadla - hutní materiál - sanitární technika.

Energetický poradce u české a.s., která se zabývá energetickým poradenství - optimalizace energetických potřeb pro firmy a domácnosti - projekt Modrozelená úsporám - energetický audit - projekty pro úsporu spotřeby plynu, el. energie, vody, osvětlení, chlazení, energetické štítky, kotlíkové dotace - dotace (dešťovka) pro SBD, SVJ a ...

Nákup lesních pozemků prodej sazenic lesních dřevin - DUB, TOPOL Prodej kulatiny: -smrk, borovice, modřín, dub, buk, topol, bříza, jasan, lípa

Výroba a prodej PVC závěsů: - PVC závěsy - průmyslové závěsy - PVC pruhové závěsy - předělení prostoru - výkyvné dveře - svařovací závěs - svařovací zástěny - svařovací box - polykarbonát. Výroba lesních strojů: - odvětvovací stroje - lanové systémy.

Kovošrot, výkup a zpracování kovového odpadu: - železné i neželezné kovy - výkup od občanů i firem - likvidace technologických celků - odvoz vlastními vozidly. - ekologická likvidace aut. Prodej paliv: - hnědé uhlí (Most, Bílina) - palivové dříví.

Hospodaření s lesním majetkem města Olomouce. Činnost: -výsadba lesních sazenic, jejich ošetřování, oplocování a nátěry před zvěří -provádění prořezávek a probírek -ochrana lesa před hmyzími škůdci -likvidace živelných kalamit -těžba, přibližování a přeprava dřeva -úklid klestu po těžbě dřeva -údržba a opravy lesních ...

Velkoobchodní sklad, prodej: - hutní materiál - neželezné kovy - alkamid. Služby: - CNC strojní obrábění - dělení materiálu - doprava materiálu.

Energetické poradenství Elektronické aukce Výběrová řízení na dodavatele energií