AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Společnost Kámen Becke Moravia, s.r.o. se sídlem v Jeseníku v Olomouckém kraji se zabývá prodejem přírodního kamene, které importuje z Číny a Indie. Také težíme břidlici ve vlastním ložisku moravské břidlice. Zakoupit u nás můžete téměř jakýkoliv formát přírodního kamene z materiálů břidlice, žula, mramor, kvarcit a pískovec. Nabízíme také ...

Prodej: - stavebniny - hutní materiál - rozvoz zboží - půjčovna nářadí.

Provádíme zateplení budov a panelových domů, čištění řas a plísní ze zateplených fasád, ochranné nátěry, antigraffiti. Mícháme probarvené omítky a barvy. Prodáváme sanace zdiva, fasádní nátěry KEIM a systémy i produkty KEIM, Visco, Baumit, Profi baustoffe, Wurth, Topstone, Quick-mix, Tubag.

Činnost - autodoprava, přeprava sypkých materiálů - prodej pohonných hmot - servis, opravy nákladních, osobních a užitkových vozů.

Výroba: -ocelový výztužný žebírkový drát průměr 4, 0-12, 0 mm jakosti BSt 500 M a 6, 0-14, 0 mm jakosti BSt 500 KR dle DIN 488 -výztužné svařované sítě do betonu o 4, 0-8, 5 mm dle DIN 488 a ONORM B 4200 -svařované výstužné sítě KARI -výstužný válcovaný za studena žebírkový drát v kruzích -žebírkový drát v tyčích

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a ...

Společnost CAMELOT Němčice s.r.o. je výhradní prodejce dřevních pelet.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod, maloobchod: -barvy tuzemské výroby -malířské, natěračské hmoty -fasádní barvy -penetrace -tmely, lepidla -zateplovací systémy Služby: -míchání autolaků -míchání barev.

Dřevovýroba: -bukové hranolky -parkety -frézované a soustružené polotovary. Prodej dřeva: -kulatina -bukové řezivo. Sušárna, sušení dřeva. Lisování: -ekologické dřevěné brikety.

Výroba, prodej, kontroly, opravy: - hasicí přístoje a hydranty - kontroly a revize hasicích přístrojůa požárních vodovodů. Prodej: - technické plyny - plnění CO2 do tlakových lahví - prodej lahví na technické plyny. Předpovrchová úprava tryskáním. Povrchová úprava klasickými barvami a komaxitováním.

Výroba, prodej: - domácí potřeby z plastů - lisování technických výtisků - zakázková výroba - nástrojářská činnost - formy na lisování plastů.

Firma PRONAR s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na prodej veškerého příslušenství nejen pro strojírenské nebo stavební firmy, ale také pro živnostníky a soukromé osoby. V našem e-shopu si vyberete ruční elektrické nářadí a nástroje, brusivo, měřidla, diamantové nástroje nebo frézy. Velkoobchod, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový prodej: - ...

Společnost Dodee s.r.o. zajišťuje výrobu plastových komponentů, a pomůcky pro podporu prodeje

Prodej, servis: - parní generátory - parní kotle - teplovodní a horkovodní průmyslové kotle - úpravny vody - dávkovací čerpadla Dodávka: - chemikálie pro odvápnění a úpravu vody pro provoz tepelných výměníků a kotlů.

Společnost Lombard řezivo s.r.o. je primárně výrobcem a prodejcem vysoce kvalitního truhlářského řeziva, dále vyrábíme omítané dubové řezivo pro výrobu podlah a parket, palivové dřevo.

Společnost MS Technika Pro s.r.o. se zabývá prodejem technických plynů, jako je kyslík nebo helium. Provádíme také plnění, respektive výměnu lahví CO2. Pořídíte u nás také redukční ventily a talkové lahve s technickými plyny. V Prostějově najdete výdejní sklad bez stálé obsluhy.

W.A.N. Solution s.r.o. se zaměřuje na audit dodavatelů zemního plynu a elektřiny a na optimalizaci distribučních sazeb.

Michal Kopečný se zaměřuje na dodávku a montáž zvonů včetně elektrických pohonů a na renovace zvonové stolice.

Kovoobrábění a lisování kovových dílů: - pro automobilový a hodinářský průmysl - vlastní výrobky. Nástrojárna, kovovýroba.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.

Zabýváme se obchodem s elektřinou a plynem.

Autoslužby. Distribuce materiálů pro povrchovou úpravu dřeva a kovu.

Tesařství, pokrývačství, klempířství, pilařská výroba.