AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Velkoobchod, prodej: -obilí, BIO obilí -krmiva. Sklad velkoplošného materiálu: -dřevotříska surová, dýhovaná -lamino -překližka -laťovky -parapety -sololit.

Výhradní zastoupení firmy CLOU. (ALFRED CLOUTH LACKFABRIK GMBH&CO. OFFENBACH NAD MOHANEM). Speciality na povrchovou úpravu dřeva. Prodej: -mořidla -ekologické laky na nábytek, dřevěné podlahy a schody, hračky apod. -lazury na okna, dveře, vnější a vnitřní obklady stěn, na ploty a vrata -tekuté vosky -oleje na podlahy -šelakové a ...

Slévárna: -odlitky ze speciálních ocelí, barevných kovů -litin - legované materiály -otěruvzdorné a žáruvzdorné -kusová výroba odlitků do 100 kg váhy.

Výroba: -nábytkové kování, úchytky na nábytek, úchytky na kuchyni, nábytkové úchytky rustikální, dveřní madla z nerezu, dveřní kliky z nerezu, dveřní kliky z mosazi, okenní kování, kování na špaletová okna, okenní rozvory, okenní olivy, okenní půlolivy, okenní záskoče, okennní dorazy, okenní stavěče, obrtlíky, okenní kování na eurookna, dveřní ...

Dřevovýroba: -nákup a prodej dřeva, pilin, -prodej pneumatických hřebíkovaček a sponkovaček, páskovaných hřebíků. -výroba a prodej palivového a štípaného dřeva, řeziva, palet, beden, krovů -zakázkové montáže dřevěných obalů -sušení dřeva. Doprava: -přeprava rozměrných nákladů dřeva -souprava na přepravu paliva od 1 m.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Činnost technických poradců v oblasti ochrany vod a životního prostředí -Reklamní činnost a marketing

Prodáváme výrobky renomovaných výrobců se zárukou kvality a prověřeným trhem. Na přání zákazníka zpracováváme zdarma cenové kalkulace na stavby rodinných domů dle projektové dokumentace. Provádíme pálení hutního materiálu na míru dle přání zákazníka. Zabezpečujeme nakládku těžkých materiálů vysokozdvižnými vozíky, zajišťujeme dopravu zboží na ...

Průkazy energetické náročnosti budov Projekce - ústřední vytápění Projekce - vzduchotechnika

-Zprostředkování obchodu a služeb -L142 - Dobývání a úprava písku a jílovinových zemin, zemní práce

Míchací a tónovací centrum. Prodejní sklad barev a laků. Prodáváme průmyslové barvy NOVUM, COLORLAK. Nabízíme fasádní a interiérové malby včetně míchání odstínů dle přání zákazníka. Poradenství včetně aplikačních zkoušek.

Výroba: -technické výlisky z plastů -vstřikovací formy.

Prodej: -stavební materiál -uhlí, paliva. Stavebniny a uhelné sklady. Nákup, prodej: -hnojiva -obilí.

MONTIVRTEX Ohňostroje a pyrotechnika. Samoobslužné ohňostroje. Speciální pyro efekty. Dvířka do patic veřejného osvětlení. Výběr efektů na PC, párty ohňostroje na dobírku.

Výkup a zpracování železných a neželezných kovů. Ekologická likvidace odpadů a autodoprava Nabízíme výkup kovového odpadu za atraktivní ceny - výkup železa a výkup barevných kovů na více jak 40 sběrnách po celé ČR. Recyklace a zpracování kovového odpadu, prodej hutím a slévárnám. Pro průmyslové podniky odvoz kovového odpadu ve vlastních ...

Naše firma nabízí lakování karoserií osobních i užitkových vozidel.Dále nabízíme leštění zašlých laků a prodej autolaků.Používáme špičkové materiály firmy LECHLER, 4CR aj. Drobné klempířské práce.

Prodej a distribuce motorových olejů a maziv AGIP -provozovatel čerpací stanice AGIP Stříbro. Možnost zavedení platební karty ROOUTEX pro firmy - množstevní slevy

Výroba - řezivo Prodej - řezivo buk, dub, jasan, habr a smrk

JAF HOLZ je jedním z největších obchodníků se dřevem a dřevěnými materiály v České republice. Ze širokého sortimentu velkoplošných materiálů, řeziva a dýh, které JAF HOLZ nabízí a díky úzké spolupráci s mateřskou firmou v oblasti produktů si vybere každý výrobce i spotřebitel. Doprava zabezpečená vlastními vozidly a smluvními dopravci, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - lamino, palubky, překližky - dřevěné polotovary.

Prodej - plastové výrobky Výroba - plastové výrobky

Služby: -výkup a prodej železného šrotu a barevných kovů -prodej hutního materiálu -likvidace technologií -likvidace autovraků -výkup olověných autobaterií.

Vodovody a kanalizace. Vodárenské služby. Provozování vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřebu.

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty, paliva.